Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Πορτοκάλια και μήλα στην 62η διανομή "Χωρίς Μεσάζοντες" στην Κατερίνη
29.11.15

Image

Image 

Το επόμενο Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015, στον χώρο της εμποροπανήγυρης Κατερίνης, πραγματοποιείται η 62η διανομή αγροτικών προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας.

Θα διατεθούν Πορτοκάλια Σπάρτης σε συσκευασία των 8 κιλών προς 3 ευρώ/συσκευασία (0,375 ευρώ το κιλό) και Μήλα Fuji Πιερίας σε συσκευασίες των 10 κιλών προς 5 ευρώ/συσκευασία (0,5 ευρώ το κιλό).

Οι αγορές  „Χωρίς Μεσάζοντες“ εκτός από τις χαμηλές τιμές για τους καταναλωτές και την άριστη ποιότητα, αποφέρουν ικανοποιητικές τιμές και μετρητά για τον παραγωγό, ενισχύοντας έτσι την τοπική οικονομία. Εκτός αυτού οι παραγωγοί διαθέτουν πάντα μέρος της σοδειάς τους στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της ΕΟΔνΠ για την ενίσχυση των οικογενειών που στηρίζονται από αυτό. Οι δύο παραγωγοί της επόμενης διανομής θα προσφέρουν σημαντική ποσότητα πορτοκαλιών και μήλων  για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου.
 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Είχαμε πολλά χρόνια να δούμε κάτι θετικό για την Ελλαδα στην Ολλανδική τηλεόραση, μέχρι που έδειξε το ντοκυμαντέρ: Χωρίς Μεσάζοντες. Συγχαρητήρια !
Κ.Χ.
 
Studentsdesign