Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Φάρμακα αξίας 4.050 € για το Κοινωνικό Φαρμακείο της ΕΟΔνΠ
31.01.16

Image 

Ως συνέχεια της προσφοράς του ελληνογερμανικού συλλόγου Förder- und Freundeskreis Elliniko e.V. από το Αμβούργο, η κα. Καλλιόπη Brandstäter και ο κ. Hinrich Stechmann, το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016, επισκέφτηκαν 4 φαρμακεία της Κατερίνης και αγόρασαν φάρμακα αξίας 4050 ευρώ, τα οποία στη συνέχεια παρέδωσαν στο Κοινωνικό Φαρμακείο “Αλέκος Φτίκας” της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και των Γιατρών του Κόσμου, στον Καπνικό Σταθμό.

Η επιλογή των συγκεκριμένων σκευασμάτων έγινε ύστερα από υπόδειξη των εθελοντών φαρμακοποιών. Τα φάρμακα αυτά είναι εκείνα με τη μεγαλύτερη ζήτηση.

Image 

Τα σκευάσματα παρέλαβαν μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας τα οποία και ευχαρίστησαν την κα. Brandstäter, τον κ. Stechmann καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του συλλόγου.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο “Αλέκος Φτίκας” λειτουργεί στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης εδώ και τρία χρόνια και εξασφαλίζει φάρμακα σε 500 περίπου ανασφάλιστες οικογένειες, ενώ ταυτόχρονα, σε τακτά χρονικά διαστήματα, τροφοδοτεί με ιατροφαρμακευτικό υλικό το κρατικό νοσοκομείο Κατερίνης και άλλες κοινωνικές δομές στον νομό Πιερίας.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Ακούγοντας σας σήμερα στο SKAI RADIO μέσω διαδικτύου ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα για το έργο σας.  Πόσο μάλιστα όταν επισκέφτηκα και την ιστοσελίδα σας, ομολογώ ότι κάνετε πού σοβαρή δουλεία στη περιοχή σας. Μπράβο σας σε εσάς και τους συνεργάτες σας. Αν και η υπόθεση του Ολύμπου είναι υπόθεση όλων μας.
Κ.Γ. Λονδίνο
 
Studentsdesign