Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Βοήθεια! Είναι επείγον!
03.02.16

Φέρτε τώρα: Νερό σε πλαστικά μπουκάλια, ψωμί και ελιές!!  

Έντεκα λεωφορεία με 600 άτομα, μεταξύ αυτών 200 μικρά παιδιά, βρίσκονται εγκλωβισμένα στην πρώτη παρκίδα μετά τον σταθμό διοδίων του Αιγινίου, κυριολεκτικά πάνω στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης. Με εντολή εκ των άνωθεν δεν επιτρέπεται η μετακίνησή τους σε καμία κατεύθυνση.

Οδηγός του λεωφορείου καταγγέλλει πως αναγκάστηκε να δώσει νερό σε μικρά παιδιά από δεξαμενή του αυτοκινήτου του. «Δεν υπάρχει ίχνος τροφής, ενώ μεταξύ των ανθρώπων υπάρχουν άτομα με αναπηρία. Δεν ξέρουν που να πάνε τους ανθρώπους και τους αφήνουν μέσα στα λεωφορεία, πάνω στην Εθνική Οδό!»

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας καλεί όλους τους πολίτες, τώρα, αυτή την στιγμή (Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου ώρα 16:30) να φέρουν νερό σε πλαστικά μπουκάλια, ψωμί και ελιές στον Καπνικό Σταθμό. Στις 18:00 θα ξεκινήσουν αυτοκίνητα για να μεταφέρουν τα υλικά που συγκεντρώθηκαν.

Μετά από συνεννόηση με τα μπλόκα των αγροτών τα αυτοκίνητα θα περάσουν ελεύθερα.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Είπα, λοιπόν, να κοιτάξω μήπως έχετε ιστοσελίδα και φυσικά σας βρήκα.
Από τα λίγα που έχω δει μέχρι στιγμής, οφείλω να ομολογήσω ότι έχω μείνει άφωνη, αλλά και πολύ εντυπωσιασμένη από τις δράσεις και πρωτοβουλίες σας και γι’αυτό ένιωσα την ανάγκη να σας συγχαρώ όλους.
Δέσποινα  Δ., Χαλκιδική
 
Studentsdesign