Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα για βοήθεια ήταν συγκινητική!
03.02.16

Image

Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα για βοήθεια ήταν συγκινητική! Μέσα σε λιγότερο από δύο ώρες συγκεντρώθηκε μεγάλη ποσότητα νερού και τροφίμωντα οποία στις 18:00 έφτασαν στο Αιγίνιο και διανεμήθηκαν στους 600 πρόσφυγες.

Μιλήσαμε με έναν από τους 11 οδηγούς των λεωφορείων που ήταν καθηλωμένα έξω από το Αιγίνιο, πάνω στην Εθνική Οδό:

Image

«Είμαστε 11 λεωφορεία, περίπου 600 άτομα, μεταξύ αυτών 200 παιδιά. Κάποιοι σε αναπηρικά καρότσια. Είμαστε σε πλήρη ομηρία. Δεν μας επιτρέπουν να πάμε πουθενά. Κάποιοι άρχισαν να φεύγουν με τα πόδια. Δεν υπάρχει τίποτα! Είμαστε χωρίς νερό από το πρωί. Οι άνθρωποι είναι σε πλήρη εγκατάλειψη. Πριν λίγο έδωσα σε ένα παιδάκι νερό από το ντεπόζιτο του αυτοκινήτου μου. Φέρτε λίγο νερό. Ψωμί σκέτο! Οι άνθρωποι πεινάνε!»

Με την βοήθεια των εθελοντών διανεμήθηκαν τρόφιμα και νερό και μέχρι τις 20:00 είχαν αναχωρήσει και τα 11 λεωφορεία με προορισμό τα βόρεια σύνορα της χώρας.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Σας ευχαριστούμε που υπάρχετε. Έχω καταλάβει από πολύ καιρό ότι αν δεν αντιστεκόμαστε μας κάνουν όπως θέλουν. Αυτό θέλουν, γι αυτό προεξοφλούν την αδυναμία μας ν΄αντισταθούμε. ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. Θα σωθεί το βουνό των ΘΕΩΝ. Πρέπει να το πιστέψουμε. Και ίσως πρέπει να γίνει γνωστό κι έξω μέσω τηλεόρασης. Οσο είναι ακόμη καιρός.

Συγχαρητήρια
Ν.A

 
Studentsdesign