Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Ειδομένη, 11 Μαρτίου 2016.
12.03.16

Image

Κλικ στην εικόνα για το σύντομο βίντεο της χθεσινής παραμονής στον καταυλισμό.

Ειδομένη, 11 Μαρτίου 2016.

Χθες, το απόγευμα η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας κλήθηκε να μεταφέρει εκτάκτως βοήθεια στην Ειδομένη. Μια τετραμελής ομάδα μετέφερε με δύο οχήματα 1.200 κιλά τρόφιμα, ρούχα και παιδικά είδη τα οποία διανεμήθηκαν σε πρόσφυγες του καταυλισμού, κυρίως σε μικρά παιδιά.

Η γηραιά ήπειρος των αξιών, η κοιτίδα του πολιτισμού και του ανθρωπισμού ήταν και χθες απούσα. Εικόνες ντροπής! Ο απόλυτος εξευτελισμός της ανθρώπινης υπόστασης. Παντελής έλλειψη συντονισμού. Μια πραγματική ζούγκλα!  Δυστυχώς, δεν διαπιστώσαμε ούτε το παραμικρό ίχνος της κρατικής μηχανής, με εξαίρεση μια μικρή δύναμη αστυνομικών.

Οι κυβερνώντες που κάποτε ασκούσαν δριμεία κριτική στο τοίχος της ντροπής του Έβρου, σήμερα αφήνουν αβοήθητους χιλιάδες ανθρώπους να σκοτώνονται μεταξύ τους για μια φέτα ψωμί και να τσαλαβουτούν στις λάσπες της Ειδομένης ψάχνοντας την πολυπόθητη σε όλους μας ελπίδα.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας ευχαριστεί θερμά όλους τους πολίτες της Πιερίας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο της ομάδας.

Σύντομο βίντεο από την διανομή τροφίμων

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Aν και δεν ξέρω πως βρήκατε τη διεύθυνσή μου, σας ευχαριστώ που με κάνετε κοινωνό στα μειλ σας τα οποία θίγουν πάντα σημαντικά ζητήματα με πολύ εμπεριστατωμένο τρόπο και - αποφεύγοντας την "πολεμική φανφαρολογία" και τη συναφη συνομοσιολογία - καταδεικνύουν το δίκαιο των θέσεών σας.

Σας προτείνω να συμπεριλάβετε στους αποδέκτες των μηνυμάτων σας και τους φίλους τους οποίους αντιγράφω στο παρόν και τους οποίους μπορεί να ενδιαφέρουν αυτά για τα οποία προσπαθείτε.

Με όλες μου τις ευχές για το 2010

B.X.

 
Studentsdesign