Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της ΕΟΔΝΠ συνεχίζει το έργο του
06.04.16

Image

Αγαπητοί συμπολίτες,

Περισσότεροι από 15 τόνοι τροφίμων μακράς διαρκείας, όπως όσπρια, ζυμαρικά, ζάχαρη, αλεύρι, λάδι, γάλα κλπ., συγκεντρώθηκαν φέτος από τις δικές σας προσφορές κατά τη διάρκεια λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης. Από αυτά τα τρόφιμα τροφοδοτούνται σήμερα περίπου 400 συμπολίτες μας.

Κάθε οικογένεια παίρνει κάθε μήνα, ανάλογα με τον αριθμό των μελών της, μέχρι και 40 κιλά τρόφιμα, αφού πρώτα ένα από τα μέλη της συμμετέχει για 8 ώρες στις καθημερινές εργασίες του Καπνικού Σταθμού (καθαρισμός, διαλογή φαρμάκων, συσκευασία, μεταφορά και τακτοποίηση υλικών κλπ.). Δηλαδή, κάθε οικογένεια για να λάβει τα τρόφιμά της πρέπει πρώτα να συμπληρώσει 8 ώρες εργασίας τον μήνα. Από αυτόν τον κανόνα εξαιρούνται οι ηλικιωμένοι που ζουν μόνοι και οι χρόνιοι ασθενείς. Γι αυτούς συνήθως προσφέρουν εργασία φίλοι ή γνωστοί.

Αν λοιπόν γνωρίζετε κάποια οικογένεια ανέργων που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα επιβίωσης, σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 6981 66 51 58. Οι οικογένειες που εντάσσονται στο  Κοινωνικό Παντοπωλείο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας παίρνουν δωρεάν και τα φάρμακα που χρειάζονται από το Κοινωνικό Φαρμακείο της ομάδας. 

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Μπράβο σας! Συγχαρητήρια. Ελπίζω να δικαιωθείτε.

Φιλικά
Φαίδων

 
Studentsdesign