Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Δωρεά φαρμάκων αξίας 6.000€ προς το Κοινωνικό Φαρμακείο της ΕΟΔνΠ
16.05.16

Image 

Η ΕΟΔνΠ ανακοινώνει, ότι μέλη του Ελληνο-Γερμανικού Συλλόγου Förder und Freundeskreis Elliniko e.V. από το Αμβούργο θα βρίσκονται στην πόλη μας την Τετάρτη 18 Μαΐου 2016 με σκοπό να αγοράσουν μια σημαντική ποσότητα φαρμάκων, αξίας 6.000 € για το Κοινωνικό Φαρμακείο «Αλέκος Φτίκας» (ΚΙΚΑΦ), που η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας «Ο Τόπος μου» λειτουργεί για τέταρτη συνεχή χρονιά σε συνεργασία με τους „Γιατρούς του Κόσμου“. Υπενθυμίζουμε, ότι ο ίδιος σύλλογος είχε προσφέρει στο Κοινωνικό Φαρμακείο της πόλης μας μια ακόμη σημαντική ποσότητα φαρμάκων αξίας 4.050 € τον Ιανουάριο του 2016.

Η προμήθεια των φαρμάκων θα γίνει από έξι φαρμακεία της πόλης μας, τα οποία θα επιλεγούν με κλήρωση μεταξύ των φαρμακείων που συμμετέχουν στις βάρδιες του ΚΙΚΑΦ. Είναι φυσικό, ότι στην κλήρωση δεν θα συμπεριλαμβάνονται τα τέσσερα φαρμακεία που είχαν επιλεγεί την προηγούμενη φορά.

Καλούμε όλους τους συνεργάτες μας φαρμακοποιούς να παρευρεθούν στην κλήρωση αυτή, που θα πραγματοποιηθεί στον Καπνικό Σταθμό τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2016, στις 8:00 μ.μ.

Ευχαριστούμε θερμά το Δ.Σ. και τα μέλη του Ελληνο-Γερμανικού Συλλόγου, καθώς και όλους τους συμπολίτες μας και ιδιαίτερα τους 23 φαρμακοποιούς που στηρίζουν με τη συμμετοχή τους τη λειτουργία του Κοινωνικού Φαρμακείου της πόλης μας.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Εξεπλάγην θετικά με τη σελίδα σας otoposmou.gr και με την ομάδα δράσης που έχετε οργανώσει, είδα τις δραστηριότητές σας και αξίζουν συγχαρητήρια σε οργανωτές και συμμετέχοντες. Θα προσπαθήσω να κάνω το 1/100 από αυτά που είδα και νομίζω ότι θα είναι μια καλή αρχή.
K.A.

 
Studentsdesign