Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Τρόφιμα για τα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων Ν. Χράνης και Μηλιάς
17.05.16

Image 

Μεγάλη ποσότητα τροφίμων παραδόθηκε την Δευτέρα 16 Μαΐου 2016 από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας στο ΚΕΔΑ Σκοτίνας με στόχο την ενίσχυση των συσσιτίων των κέντρων φιλοξενίας προσφύγων της Ν. Χράνης και του κτήματος «Ηρακλής» στην Μηλιά Πιερίας.

Τα δύο παραπάνω κέντρα φιλοξενίας τελούν υπό την αιγίδα της Πολεμικής Αεροπορίας (ΚΕΔΑ Σκοτίνας) η οποία από το προηγούμενο Σάββατο έχει αναλάβει εκ νέου την σίτιση των προσφύγων σε αυτά. Τα υλικά που παραδόθηκαν στην Πολεμική Αεροπορία προέρχονται από δωρεές συμπολιτών μας για τους πρόσφυγες τα οποία συγκέντρωσε η ΕΟΔνΠ στον Καπνικό Σταθμό.

Εθελόντριες και Εθελοντές της ΕΟΔνΠ συνεχίζουν να υποστηρίζουν την λειτουργία του σταθμού της Ν. Χράνης διαθέτοντας, σε εβδομαδιαία βάση, υλικά προσωπικής υγιεινής, παιδικές τροφές και φάρμακα.

Image 

Το Κοινωνικό Φαρμακείο Κατερίνης «Αλέκος Φτίκας», στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, είναι η  μοναδική κοινωνική δομή στον νομό Πιερίας η οποία, εκτός από τις 500 περίπου οικογένειες τις οποίες εξυπηρετεί εδώ και τρία χρόνια με ιατροφαρμακευτικό υλικό, τροφοδοτεί εξολοκλήρου, εδώ και δύο μήνες περίπου με φάρμακα, τα Camp Ορφέας, Νηρέας, Ηρακλής και Ν. Χράνης και περιστασιακά το κέντρο Πέτρας Ολύμπου.

Πρέπει να σημειωθεί, πως με ελάχιστες εξαιρέσεις, η συντριπτική πλειοψηφία των προσφύγων που έχουν εξεταστεί στο Κρατικό Νοσοκομείο Κατερίνης τους τελευταίους δύο μήνες, έχουν λάβει τα φάρμακά τους από το Κοινωνικό Φαρμακείο Κατερίνης «Αλέκος Φτίκας» της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και των Γιατρών του Κόσμου, προστατεύοντας έτσι το Νοσοκομείο της πόλης μας.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Φίλες και φίλοι,
Έλαβα το θάρρος να επικοινωνήσω μαζί σας προκειμένου να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου τόσο για τη δράση της ομάδας σας όσο και για τις πρωτοβουλίες της. Αξιοθαύμαστο δεν είναι μόνο το γεγονός ότι η ομάδα σας αποτελεί μία δυναμική ένωση που πρωτοπορεί, αλλά ότι εφαρμόζει και υλοποιεί κάθε στόχο με απόλυτη οργάνωση και συνέπεια. Σας εύχομαι ολόψυχα καλό κουράγιο και κάθε επιτυχία στις προσπάθειές σας.

Μετά τιμής,
Δ.Ι.Χ.
Ν. Φιλαδέλφεια Αττικής

 
Studentsdesign