Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Δωρεά φαρμάκων από πολίτες του Αμβούργου της Γερμανίας
05.06.16

Image 

Το Κοινωνικό Φαρμακείο Κατερίνης «Αλέκος Φτίκας» (ΚΙΚΑΦ) λειτουργεί για τέταρτη συνεχή χρονιά στην πόλη μας από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης ν. Πιερίας σε συνεργασία με τους Γιατρούς του Κόσμου, και καλύπτει, στο μέτρο του δυνατού, τις ανάγκες σε φάρμακα των άπορων και ανασφάλιστων συμπολιτών μας, χωρίς καμμιά διάκριση εθνικότητας, θρησκευτική, φυλετική ή άλλη. Παράλληλα, συνεχίζει να τροφοδοτεί με φάρμακα και ιατροφαρμακευτικό υλικό μεγάλης αξίας το νοσοκομείο της πόλης μας και άλλες δομές κοινωνικής αλληλεγγύης, και έχει επίσης αναλάβει την πλήρη κάλυψη των αναγκών σε φάρμακα όλων των καταυλισμών προσφύγων που βρίσκονται στον νομό μας.

Όλα αυτά τα χρόνια, η λειτουργία του ΚΙΚΑΦ στηρίζεται στην αλληλεγγύη, στην ανθρωπιά, στον πολιτισμό που κρατεί όρθια την κοινωνία μας μέσα στην πολύχρονη κρίση. Οι συμπολίτες μας που προσφέρουν τα αχρησιμοποίητα φάρμακά τους, οι φαρμακοποιοί που συμμετέχουν στις βάρδιες του ΚΙΚΑΦ, οι φίλοι μας στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό. Η συμμετοχή και η προσφορά του καθενός έχει τη δική της ιδιαίτερη σημασία, τη δική της ανεκτίμητη αξία.

Στις 18-5-2016, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες, ο ελληνογερμανικός Σύλλογος Förder und Freundeskreis Elliniko e.V. από το Αμβούργο της Γερμανίας, έκανε μια ακόμη γενναιόδωρη προσφορά προς το Κοινωνικό Φαρμακείο της πόλης μας. Συνολικά, στο διάστημα αυτό, έχει διαθέσει 10.000 ευρώ για την αγορά φαρμάκων για τους άπορους και ανασφάλιστους συμπολίτες μας. Ο σύλλογος Förder und Freundeskreis Elliniko e.V. ιδρύθηκε στα χρόνια της οικονομικής κρίσης, από την κυρία Καλλιόπη Μπράντστετερ, με καταγωγή από τα Καταλώνια Πιερίας και για πολλοστή φορά στηρίζει τις δράσεις της ΕΟΔνΠ.

Σας ευχαριστούμε όλους θερμά. Χωρίς τη δική σας συμμετοχή και την υποστήριξή σας, οι ζωές πολλών ανθρώπων στην περιοχή μας θα ήταν πολύ δυσκολότερες.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη. Πράγματι έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά, και είναι τιμή μας να σας έχουμε αρωγούς στην προσπάθειά μας αυτή.

Οι "Γιατροί του Κόσμου"

 
Studentsdesign