Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Τρία φορητά φαρμακεία για την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Ν. Πιερίας
01.07.16

Image

Στις αρχές της εβδομάδας, στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, παραδόθηκε από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας (ΕΟΔνΠ) μεγάλη ποσότητα ιατροφαρμακευτικού υλικού στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του Νομού Πιερίας, με σκοπό την οργάνωση τριών φορητών φαρμακείων.

Τα υλικά παρέλαβε εκ μέρους του Πυροσβεστικού Σώματος ο Επιπυραγός κ. Αναστάσιος Καρατζάς, Διοικητικής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιτοχώρου. Η μικρή αυτή προσφορά θα εξοπλίσει με τα απαραίτητα υλικά, ειδικά τις ομάδες που επιχειρούν στον Όλυμπο σε περιπτώσεις διάσωσης ορειβατών.

Τα υλικά παραδόθηκαν εις τριπλούν, έτσι ώστε να διατεθεί από ένα πλήρες φορητό φαρμακείο και στους τρεις σταθμούς του νομού Πιερίας (Κατερίνης, Λιτοχώρου και πυροσβεστικό κλιμάκιο Κολινδρού).

Δυστυχώς, ακόμη και υπηρεσίες, όπως αυτή της Πυροσβεστικής, έχουν πληγεί από τις πολιτικές των μνημονίων, των περικοπών και της λιτότητας με αποτέλεσμα να στερούνται βασικά εφόδια, όπως φάρμακα και ιατρικό υλικό,  απαραίτητα στις επιχειρήσεις διάσωσης στις ορεινές περιοχές του νομού μας.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Ν. Πιερίας επιχειρεί 15 έως 20 φορές κάθε χρόνο στον Όλυμπο για την διάσωση τραυματισμένων ορειβατών.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Βιομηχανικά απόβλητα στον Όλυμπο.

Σας συγχαίρω! Έλληνες με καρδιά, για την απόφασή σας να ξεμπροστιάσετε έναν ανάξιο δήμαρχο και να αποτρέψετε την μόλυνση ενός τόπου ιερού για όλους εμάς τους Έλληνες. Είθε να αποτελέσετε φωτεινό παράδειγμα για ανάλογες περιπτώσεις όπου χρειαστεί, στη χώρα μας.
Σας χαιρετώ και σας τιμώ.
Μία Ελληνίδα

 
Studentsdesign