Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Τρεις φωτογραφίες μαρτυρούν του λόγου το αληθές
04.08.09

Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας,

Σήμερα, αργά το απόγευμα, πληροφορήθηκα την δημοσίευση του παρακάτω άρθρου, το οποίο και αναρτώ έτσι όπως δημοσιεύθηκε στον ιστιότοπο της ΕΠΤΑ / ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Image 

Εκ μέρους μου δεν έχω να αναφέρω τίποτα ιδιαίτερο σχετικά με την μήνυση του Αντιδημάρχου κ. Σατραζέμη. Απλά σας πληροφορώ, ότι οι πετούνιες έχουν ...απομακρυνθεί από τα παρτέρια των δικαστηρίων. Οπως αναφέρθηκε και στο άρθρο „Πετούνια η έρπουσα!“ στερείται κάθε λογικής, να σπαταλά κανείς άσκοπα δημοτικούς πόρους φυτεύοντας πασχαλινά λουλούδια τον Αύγουστο. Ευτυχώς αυτό έγινε κατανοητό στη δημοτική μας αρχή και φρόντισε να απομακρύνει το αποκαρδιωτικό θέαμα από την είσοδο της παραπάνω υπηρεσίας. Οι τρεις φωτογραφίες μαρτυρούν του λόγου το αληθές:

Image

Image

Image 

Η τελευταία φωτογραφία είναι βγαλμένη το Σάββατο 1. Αυγούστου 2009 και η πρώτη την Παρασκευή 24.07.2009. Το αν πρόκειται για ... „δήθεν κριτική σε μια ήσσονος σημασίας ενέργεια της Αντιδημαρχίας Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης“ αυτό θα το κρίνετε εσείς. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος, πως η „Πετούνια η έρπουσα!“ ήταν μόνο η αφορμή. Ενδιαφέρον θα ήταν να πληροφορηθούμε τα αίτια αυτής της μήνυσης.

Εχουμε όμως χρόνο μπροστά μας!

Φιλικά

Ηλίας Τσολακίδης

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Συγχαρητήρια παιδιά!

Αντώνης Ρ.
Οικολογική Κίνηση Κοζάνης & ARCTUROS www.arcturos.gr

 
Studentsdesign