Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Αναγνωστήριο & Ανταλλακτική Βιβλιοθήκη στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης
08.09.16

Image 

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας λίγες μόλις ημέρες πριν από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα ήθελε να ενημερώσει τους μικρούς μαθητές, τους γονείς, τους φοιτητές και όλο το αναγνωστικό κοινό της πόλης, ότι το Αναγνωστήριο και η Ανταλλακτική Βιβλιοθήκη του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης θα είναι ανοικτά κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 18:00 έως και τις 21:00.

Η Ανταλλακτική Βιβλιοθήκη μας είναι μια ανοικτή, δημόσια, εναλλακτική βιβλιοθήκη, η οποία στηρίζεται στη συνεισφορά των ατόμων που την επισκέπτονται, χωρίς συνδρομή ή εγγραφή. «Η χρήση της είναι απλή: Αφήνεις ένα βιβλίο και παίρνεις ένα άλλο της αρεσκείας σου». Παράλληλα μπορείς να διαβάσεις, να μελετήσεις και να περάσεις το χρόνο σου παρέα με ένα βιβλίο, στην θερμαινόμενη αίθουσα του Αναγνωστηρίου ή ακόμη και στην όμορφη αυλή του Καπνικού Σταθμού.

Image 

Η βιβλιοθήκη μας είναι εμπλουτισμένη – ήδη αριθμεί 2573 βιβλία – με όλη την απαραίτητη βιβλιογραφία (ελληνική και ξένη) για να ανταποκρίνεται πλήρως στις αναγνωστικές απαιτήσεις εκπαιδευτικών, μαθητών και όχι μόνο. Περιλαμβάνει έργα Ελλήνων και ξένων συγγραφέων από όλη την γκάμα της επιστήμης (ελληνική, ξένη και παιδική λογοτεχνία, φιλοσοφία, ιστορία, ξενόγλωσση λογοτεχνία (αγγλική, γερμανική και ιταλική), παραμύθια, ιστορία και φιλοσοφία, φυσική, χημεία, μαθηματικά, εγκυκλοπαίδειες ).

Image 

Αν έχεις έναν κήπο και μια βιβλιοθήκη, έχεις όλα όσα σου χρειάζονται, και στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης θα τα βρείτε και τα δύο.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Σας εύχομαι να πρωτοπορείτε πάντα και να έχετε την ανταπόκριση του κόσμου – νομίζω πως κυρίως πρέπει να στοχεύσετε στους μαθητές, διότι είναι το μέλλον του τόπου.
Δέσποινα  Δ., Χαλκιδική
 
Studentsdesign