Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Προσοχή! Αλλαξε ο χώρος διανομής του Σαββάτου!
22.09.16

Image 

Αγαπητοί συμπολίτες,

Η 63η διανομή «Χωρίς Μεσάζοντες» (Ελαιόλαδο Μεσσηνίας) θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της Εμποροπανήγυρης και όχι στο πάρκινγκ των δικαστηρίων.

Λόγω του μεγάλου αριθμού παραγγελιών ελαιόλαδου (550 οικογένειες) της 63ης διανομής «Χωρίς Μεσάζοντες» και φοβούμενοι την κυκλοφοριακή συμφόρηση της οδού Φλέμινγκ, πλησίον της οποίας διεξάγεται η Λαϊκή Αγορά του Σαββάτου, αποφασίσαμε να αλλάξουμε τον χώρο διανομής.

Ενημερώνουμε λοιπόν τους πολίτες να προσέλθουν το Σάββατο ΄24 Σεπτεμβρίου 2016 (ώρα έναρξης 08:30-10:30) στον χώρο της Εμποροπανήγυρης για παραλάβουν το ελαιόλαδο που έχουν παραγγείλει και όχι στο πάρκινγκ των δικαστηρίων.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημόσια τον Δήμο Κατερίνης, οι υπηρεσίες του οποίου ανταποκρίθηκαν άμεσα στο αίτημά μας για αλλαγή του χώρου της διανομής και επανέκδοση άδειας για τον χώρο της Εμποροπανήγυρης.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Τούτο μόνο εχω να καταθέσω για την προσπάθειά σας παρφράζοντας τον Ελύτη: Αυτός ο κόσμος της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης ν. Πιερίας ο μικρός, ο μέγας!

Καλή συνέχεια!

Δημήτρης Ν. Γιαννιτσά

 
Studentsdesign