Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Έκτακτη Λαϊκή Συνέλευση για το «Χωρίς Μεσάζοντες» στην Κατερίνη
23.09.16

Image

Αύριο, 24 Σεπτεμβρίου 2016, μετά την λήξη της διανομής ελαιόλαδου «Χωρίς Μεσάζοντες», στις 10:00, στον χώρο της Εμποροπανήγυρης Κατερίνης, θα πραγματοποιηθεί Λαϊκή Συνέλευση με στόχο την ενημέρωση των πολιτών και την οργάνωση νέων κινητοποιήσεων, όπως η συμμετοχή της ομάδας στην Πανελλαδική διαμαρτυρία του Οκτωβρίου.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας καλεί όλους τους πολίτες να παραβρεθούν στη Λαϊκή Συνέλευση του Σαββάτου. Επίσης καλεί τους 3 κυβερνητικούς βουλευτές να βρίσκονται εκεί, όπως και στο παρελθόν, όταν έδιναν τα εύσημα στις πρωτοβουλίες οργάνωσης αγορών «Χωρίς Μεσάζοντες».

Με μεγάλο ενδιαφέρον θα θέλαμε να τους ακούσουμε να εξηγούν, σε καταναλωτές και παραγωγούς, γιατί πρέπει σήμερα το κίνημα που έχει ανακουφίσει οικονομικά χιλιάδες λαϊκά νοικοκυριά και μικροπαραγωγούς, να βιώνει αυτό το κλίμα δίωξης και καταστολής, προς όφελος της ολοένα ογκούμενης και ανεξέλεγκτης τάσης κυριαρχίας των αλυσίδων σούπερ μάρκετ και πολυεθνικών, στον τομέα προμήθειας βασικών καταναλωτικών προϊόντων.
 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Είμαι τόσο περήφανη για την ομάδα μας! Συγχαρητήρια σε όλους, και πολύ περισσότερο σε όσους πρωτοστατούν σε κάθε δραστηριότητα της ομάδας, σε όσους παραμερίζουν άλλες υποχρεώσεις και αγωνίζονται και διαμαρτύρονται για τα κακώς συμβαίνοντα του νομού μας. Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ σ΄αυτούς που μη αντέχοντας να δέχονται στωικά τις κακοτεχνίες και τις παραλείψεις των πολιτικών ηγετών του τόπου μας δημιούργησαν αυτήν την ομάδα στην Κατερίνη. Θα έχετε πάντα, το ελάχιστο, τη στήριξή μου για κάθε προσπάθεια που εκφράζει την ανησυχία και το ενδιαφέρον σας για θέματα που μας αφορούν όλους.

Με εκτίμηση

Β.Ν.

 
Studentsdesign