Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Έκτακτη Λαϊκή Συνέλευση για το «Χωρίς Μεσάζοντες» στην Κατερίνη
23.09.16

Image

Αύριο, 24 Σεπτεμβρίου 2016, μετά την λήξη της διανομής ελαιόλαδου «Χωρίς Μεσάζοντες», στις 10:00, στον χώρο της Εμποροπανήγυρης Κατερίνης, θα πραγματοποιηθεί Λαϊκή Συνέλευση με στόχο την ενημέρωση των πολιτών και την οργάνωση νέων κινητοποιήσεων, όπως η συμμετοχή της ομάδας στην Πανελλαδική διαμαρτυρία του Οκτωβρίου.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας καλεί όλους τους πολίτες να παραβρεθούν στη Λαϊκή Συνέλευση του Σαββάτου. Επίσης καλεί τους 3 κυβερνητικούς βουλευτές να βρίσκονται εκεί, όπως και στο παρελθόν, όταν έδιναν τα εύσημα στις πρωτοβουλίες οργάνωσης αγορών «Χωρίς Μεσάζοντες».

Με μεγάλο ενδιαφέρον θα θέλαμε να τους ακούσουμε να εξηγούν, σε καταναλωτές και παραγωγούς, γιατί πρέπει σήμερα το κίνημα που έχει ανακουφίσει οικονομικά χιλιάδες λαϊκά νοικοκυριά και μικροπαραγωγούς, να βιώνει αυτό το κλίμα δίωξης και καταστολής, προς όφελος της ολοένα ογκούμενης και ανεξέλεγκτης τάσης κυριαρχίας των αλυσίδων σούπερ μάρκετ και πολυεθνικών, στον τομέα προμήθειας βασικών καταναλωτικών προϊόντων.
 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Εξεπλάγην θετικά με τη σελίδα σας otoposmou.gr και με την ομάδα δράσης που έχετε οργανώσει, είδα τις δραστηριότητές σας και αξίζουν συγχαρητήρια σε οργανωτές και συμμετέχοντες. Θα προσπαθήσω να κάνω το 1/100 από αυτά που είδα και νομίζω ότι θα είναι μια καλή αρχή.
K.A.

 
Studentsdesign