Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Ο τηλεμαραθώνιος αγάπης της UNICEF και η ΕΡΤ στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης
30.11.16

Image

Την Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος «Τηλεμαραθώνιος αγάπης» της UNICEF από την ΕΡΤ, ο οποίος φέτος είναι αφιερωμένος στην παιδική φτώχεια.

Οι κοινωνικές δομές του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης και το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και των Γιατρών του Κόσμου έχουν επιλεχθεί από την UNICEF και την ΕΡΤ ως ένας από τους σταθμούς του «Τηλεμαραθώνιου αγάπης» και το βράδυ της Δευτέρας η μαγευτική ομορφιά αυτής της ξεχωριστής γωνιάς της πόλης μας, θα κάνει τον γύρο του κόσμου, προτρέποντας  τους πολίτες να ανταποκριθούν στο ανθρωπιστικό κάλεσμα και να ενισχύσουν οικονομικά την προσπάθεια αυτή.

Για το βράδυ της 12ης Δεκεμβρίου η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας έχει ετοιμάσει ειδικό πρόγραμμα –παραδοσιακά, ομαδικά παιχνίδια από αυτά που παίζαμε στις αυλές των σπιτιών μας όταν ήμασταν μικροί- στο οποίο θα κληθούν να συμμετέχουν όλα τα παιδιά της πόλης της Κατερίνης χτίζοντας στο κέντρο της αυλής του Καπνικού Σταθμού ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με κουτιά από γάλα.

Παράλληλα θα κληθούν όλοι οι πολίτες να προσφέρουν λίγα τρόφιμα για το Κοινωνικό  Παντοπωλείο της ΕΟΔνΠ το οποίο τροφοδοτεί σε μόνιμη βάση 107 οικονομικά ανήμπορες οικογένειες, με 35 κιλά τρόφιμα κάθε μήνα, στις οποίες μεγαλώνουν περισσότερα από 150 ανήλικα παιδιά.

Ο τηλεμαραθώνιος θα γίνει στο στούντιο της ΕΡΤ στην Κατεχάκη, θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στην προσπάθεια αυτή θα συμμετέχουν όλοι οι τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας, όλα τα ραδιόφωνα της Αθήνας και κάποια μεγάλα της περιφέρειας, καθώς και τηλεοπτικοί σταθμοί μεγάλων επαρχιακών πόλεων.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Σας εύχομαι να πρωτοπορείτε πάντα και να έχετε την ανταπόκριση του κόσμου – νομίζω πως κυρίως πρέπει να στοχεύσετε στους μαθητές, διότι είναι το μέλλον του τόπου.
Δέσποινα  Δ., Χαλκιδική
 
Studentsdesign