Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Ακόμη και ο Αη Βασίλης χόρεψε ποντιακά!
18.12.16

Image 

Μια υπέροχη βραδιά χάρισαν την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 χορωδοί, μουσικοί, χορεύτριες και χορευτές του Ποντιακού Συλλόγου Κατερίνης «Παναγία Σουμελά» στους επισκέπτες του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης.

Στην αυλή του χωριού στήθηκε ένα όμορφο γλέντι στο οποίο συμμετείχε πλήθος κόσμου, κυρίως όμως νέα παιδιά, χωρίς βέβαια να λείψει ούτε ο Αη Βασίλης ο οποίος μαγεμένος από τους ήχους της ποντιακής λύρας ...παράτησε τους ταράνδους με το έλκηθρο και έσυρε τον χορό [video ].

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας ευχαριστεί θερμά το ΔΣ του συλλόγου για την συμμετοχή του στο πρόγραμμα του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου 2016 και ιδιαίτερα την ομάδα των 7 μαγειρισσών του οι οποίες ετοίμασαν τα παραδοσιακά «λάχανα με τα φασούλια» για να κεραστούν στους επισκέπτες.
 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Παιδιά χίλια μπράβο για την δράση σας και τη θετική εξέλιξη που είχε όλη αυτή η παρανοϊκή υπόθεση. Αν το κράτος έκανε πάντα σωστά τη δουλειά του και ενεργούσε άμεσα και σοφά, όπως έπραξε στη περίπτωση του Ολύμπου, η Ελλάδα θα ήταν φυσικός παράδεισος.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Μανόλης – Περιβαλλοντικός Σύλλογος δήμου Ιτάνου Κρήτη

 
Studentsdesign