Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
3 τόνους τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο
22.12.16

Image 

Με αφορμή την 3η χρονιά λειτουργίας του „Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου“ στις 28 Δεκεμβρίου 2016, ημέρα Τετάρτη, οργανώνεται μια ξεχωριστή γιορτή στην οποία είναι καλεσμένοι όλοι οι πολίτες για ένα μοναδικό σκοπό: την συγκέντρωση 3 τόνων τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Η εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους που στηρίζουν την ομάδα: Στους εθελοντές της, στους δωρητές και υποστηρικτές της, όπως και σε όλους τους πολίτες που συμμετέχουν ενεργά στις δράσεις της.

Μέλη του Μορφωτικού Συλλόγου Νέων Κορινού θα μαγειρέψουν στην Κουζίνα της Γιαγιάς παραδοσιακή τραχανόπιτα και τα παιδιά του συλλόγου θα χορέψουν παραδοσιακούς χορούς.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας θα προσφέρει άφθονο ζεστό κρασί σε όλους, ψωμί από τον παραδοσιακό ξυλόφουρνο, τυρί φέτα, ελιές, φρούτα, ξηρούς καρπούς, γλυκίσματα και ψημένα κάστανα για όλους.

Σε μια γωνιά, μετά τις 8, ο Λεωνίδας θα ψήνει σουβλάκια για όλους τους επισκέπτες.

Οι μικροί μας φίλοι θα απασχοληθούν δημιουργικά στην θερμαινόμενη Παραμυθούπολη παρέα με τις αφηγήσεις της κυρίας Στέλλας για καλικάντζαρους και παγανά ενώ στη συνέχεια θα έχουν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν από το Θέατρο Πήγασος.

Στο αράνι χορωδίες από Έλαφο, Άγιο Σπυρίδωνα, Βροντού και Καλλιθέα θα συνεχίσουν το τραγούδι ενώ ρεμπέτικη κομπανία θα κλείσει την όμορφη βραδιά. Το γλέντι θα διαρκέσει μέχρι αργά την νύχτα και για κάθε τόνο τροφίμων που θα συγκεντρώνεται θα πετάμε συμβολικά κι ένα αερόστατο στον ξάστερο ουρανό.

  • Αφήστε το πορτοφόλι σας στο σπίτι.
  • Φέρτε, προαιρετικά, 2 κιλά τρόφιμα.
  • Γεμίστε το Κοινωνικό Παντοπωλείο!
  • Ελάτε να γλεντήσουμε.

ΥΓ. Υπάρχουν ελλείψεις σε όσπρια, ρύζι και λάδι.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Εξεπλάγην θετικά με τη σελίδα σας otoposmou.gr και με την ομάδα δράσης που έχετε οργανώσει, είδα τις δραστηριότητές σας και αξίζουν συγχαρητήρια σε οργανωτές και συμμετέχοντες. Θα προσπαθήσω να κάνω το 1/100 από αυτά που είδα και νομίζω ότι θα είναι μια καλή αρχή.
K.A.

 
Studentsdesign