Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Χαρίζουμε σε κάθε παιδί ένα παιχνίδι ή βιβλίο!
27.12.16

Image

Γιορτάζουμε τα τρία χρόνια λειτουργίας του „Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου“ και σας καλούμε, σήμερα Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016, σε μια ξεχωριστή γιορτή με στόχο την συγκέντρωση 3 τόνων τροφίμων σε μία μέρα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Αντί εισόδου, προσφέροντας 2 κιλά τρόφιμα ανά άτομο, οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν δωρεάν ζεστό κρασί, φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκαλιού, ψωμί με πάστα ελιάς από τον παραδοσιακό ξυλόφουρνο, τυρί φέτα, ελιές, φρούτα, ξηρούς καρπούς, γλυκίσματα και ψημένα κάστανα, ενώ μετά τις 19:00, ο Λεωνίδας θα ψήσει 500 σουβλάκια για όλους τους επισκέπτες του Χωριού.

Όλα τα παιδιά μέχρι 10 ετών θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ένα παιχνίδι ή ένα βιβλίο της αρεσκείας τους στην «Παιχνιδούπολη» ενώ κάθε ώρα θα «σηκώνουμε» για τα μικρά και μεγάλα παιδιά της αυλής και ένα αερόστατο.

Ανοίγουμε στις 17:00. Αφήστε το πορτοφόλι σας στο σπίτι κι ελάτε να περάσουμε ακόμη μια όμορφη βραδιά γύρω από τις φωτιές της αυλής του Καπνικού Σταθμού.

ΥΓ. Υπάρχουν ελλείψεις σε όσπρια, ρύζι και λάδι.
 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Είμαι τόσο περήφανη για την ομάδα μας! Συγχαρητήρια σε όλους, και πολύ περισσότερο σε όσους πρωτοστατούν σε κάθε δραστηριότητα της ομάδας, σε όσους παραμερίζουν άλλες υποχρεώσεις και αγωνίζονται και διαμαρτύρονται για τα κακώς συμβαίνοντα του νομού μας. Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ σ΄αυτούς που μη αντέχοντας να δέχονται στωικά τις κακοτεχνίες και τις παραλείψεις των πολιτικών ηγετών του τόπου μας δημιούργησαν αυτήν την ομάδα στην Κατερίνη. Θα έχετε πάντα, το ελάχιστο, τη στήριξή μου για κάθε προσπάθεια που εκφράζει την ανησυχία και το ενδιαφέρον σας για θέματα που μας αφορούν όλους.

Με εκτίμηση

Β.Ν.

 
Studentsdesign