Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
66η διανομή «Χωρίς Μεσάζοντες»: Απορρυπαντικά
30.09.16

Απορρυπαντικά Χωρίς Μεσάζοντες

Η διανομή θα γίνει το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017, από ώρα 08:30 στον χώρο της Εμποροπανήγυρης Κατερίνης

Παραγγελίες

Πολίτες της Πιερίας, φίλοι και φίλες της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας,

Πριν λίγο ξεκίνησαν οι παραγγελίες της 66ης διανομής «Χωρίς Μεσάζοντες». Διατίθενται απορρυπαντικά άριστης ποιότητας που παράγονται στον τόπο μας, στον νομό Πιερίας.

Δεν χρειάζεται να αναφερθούμε και πάλι στα προτερήματα των αγορών «Χωρίς Μεσάζοντες», τόσο για τους καταναλωτές, όσο και για τους παραγωγούς. Η οικονομική ανάσα που δίνουν στα λαϊκά νοικοκυριά, τις ημέρες που ζούμε, είναι τεράστια.

Κι όμως, η σημερινή κυβέρνηση, με μεθοδευμένες κινήσεις, τώρα που δεν έχει ανάγκη πια τα κινήματα των πολιτών, προχωρά στο σχέδιο διάλυσή τους,  ευθυγραμμιζόμενη με όλα εκείνα τα μεγαλοσυμφέροντα, που υποτίθεται ότι  θα έβαζε  "σε τάξη".

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας  καταγγέλλει την στάση και τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης και καλεί τους πολίτες όλης της χώρας να αντισταθούν!

Σας καλούμε να σταθείτε δίπλα μας, στις διεκδικήσεις μας και στην προσπάθεια για τη στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής και της κοινωνικής συνοχής στη χώρα μας.

Πολίτες της Πιερίας, φίλοι και φίλες της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, σας καλούμε να συμμετέχετε με την φυσική σας παρουσία στον χώρο της επόμενης διανομής, της 4ης Φεβρουαρίου 2017,  ακόμη κι αν δεν προτίθεστε να προμηθευτείτε κάποιο προϊόν. Αυτή η  δράση μας, αλλά και όλες όσες θα ακολουθήσουν, θα είναι δράσεις αντίστασης και διαμαρτυρίας!

Στηρίξτε τις αγορές «Χωρίς Μεσάζοντες». Αγωνιστείτε για να εμποδίσουμε την κατάργησή τους!

Ο δημόσιος χώρος δεν πρέπει να χωρά τους ψεύτες και ειδικά αυτούς που ενώ είχαν υποσχεθεί την νομική θωράκιση του κινήματος και δεν έχαναν την ευκαιρία να φωτογραφίζονται στις αγορές «Χωρίς Μεσάζοντες», σήμερα ψηφίζουν σωρηδόν νόμους εκτρώματα και μεθοδεύουν την κατάργησή του. Συμπολίτες, κλείστε τα αυτιά σας στο ψέμα και εξοστρακίστε από τη δημόσια σφαίρα τους δήθεν και τους ψεύτικους.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας μαζί με όλες τις πρωτοβουλίες πολιτών της χώρας διεκδικεί, από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ:·  

  • Την κατοχύρωση του δικαιώματος των παραγωγών να διαθέτουν ελεύθερα τα προϊόντα τους σε όλη την επικράτεια.
  • Την διαγραφή των προστίμων που έχουν επιβληθεί στους παραγωγούς οι οποίοι συμμετείχαν σε αγορές «Χωρίς Μεσάζοντες».
  • Την νομική θωράκιση των αγορών διάθεσης προϊόντων «Χωρίς μεσάζοντες».
  • Την διασφάλιση του δικαιώματος των καταναλωτών να προμηθεύονται ποιοτικά και φθηνά προϊόντα απευθείας από τους παραγωγούς της επιλογής τους.
 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Aν και δεν ξέρω πως βρήκατε τη διεύθυνσή μου, σας ευχαριστώ που με κάνετε κοινωνό στα μειλ σας τα οποία θίγουν πάντα σημαντικά ζητήματα με πολύ εμπεριστατωμένο τρόπο και - αποφεύγοντας την "πολεμική φανφαρολογία" και τη συναφη συνομοσιολογία - καταδεικνύουν το δίκαιο των θέσεών σας.

Σας προτείνω να συμπεριλάβετε στους αποδέκτες των μηνυμάτων σας και τους φίλους τους οποίους αντιγράφω στο παρόν και τους οποίους μπορεί να ενδιαφέρουν αυτά για τα οποία προσπαθείτε.

Με όλες μου τις ευχές για το 2010

B.X.

 
Studentsdesign