Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Ελαιόλαδο "ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ" από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας
28.02.17

Image 

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για πώληση 20-30 τόνων εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου

Τα μέλη, οι φίλες και οι φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας προτίθενται άμεσα να προμηθευτούν μεγάλη ποσότητα εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου για τις οικογένειές τους και εντός των επόμενων εβδομάδων, πρόκειται να προβούν σε ομαδική παραγγελία στο πλαίσιο της δράσης "ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ".. Για το σκοπό αυτό καλούν όλους τους ενδιαφερόμενους προμηθευτές συνεταιρισμούς ελαιολάδου να επικοινωνήσουν με την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας προκειμένου να δρομολογηθεί η διαδικασία.

Η πρόσκληση απευθύνεται προς όλους τους αγροτικούς συνεταιρισμούς της χώρας που δραστηριοποιούνται στον τομέα επεξεργασίας ελαιοκάρπου, παραγωγής, τυποποίησης και εμπορίας ελαιολάδου και έχουν τη δυνατότητα να διαθέσουν μία ποσότητα 20 έως 30 τόνους εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου οξύτητας < 0,4 και Κ έως 16, εσοδείας 2016, σε συσκευασία μεταλλικού δοχείου χωρητικότητας 5 λίτρων.

Η πώληση και παράδοση της πιο πάνω ποσότητας θα πρέπει να γίνει στην Κατερίνη, ενώ τα έξοδα συσκευασίας, φόρτωσης και μεταφοράς της θα βαρύνουν τον προμηθευτή, ο οποίος θα υποχρεούται να εκδώσει αποδείξεις λιανικής πώλησης, ενώ το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από τα απαραίτητα πιστοποιητικά ποιότητας μεταξύ των οποίων και οι χημικές αναλύσεις του ελαιολάδου. Θα πρέπει επίσης να συνυπολογίζεται και η προμήθεια της τάξεως του 1,5 % επί του τζίρου (σε είδος ελαιόλαδο) για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν έως και την Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017 ενώ η πιθανότερη ημερομηνία διεξαγωγής της διανομής είναι η 1η Απριλίου, ημέρα Σάββατο.

Πληροφορίες: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε και 6977404637 Γιώργος Κωτίδης.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Είμαι τόσο περήφανη για την ομάδα μας! Συγχαρητήρια σε όλους, και πολύ περισσότερο σε όσους πρωτοστατούν σε κάθε δραστηριότητα της ομάδας, σε όσους παραμερίζουν άλλες υποχρεώσεις και αγωνίζονται και διαμαρτύρονται για τα κακώς συμβαίνοντα του νομού μας. Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ σ΄αυτούς που μη αντέχοντας να δέχονται στωικά τις κακοτεχνίες και τις παραλείψεις των πολιτικών ηγετών του τόπου μας δημιούργησαν αυτήν την ομάδα στην Κατερίνη. Θα έχετε πάντα, το ελάχιστο, τη στήριξή μου για κάθε προσπάθεια που εκφράζει την ανησυχία και το ενδιαφέρον σας για θέματα που μας αφορούν όλους.

Με εκτίμηση

Β.Ν.

 
Studentsdesign