Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
21 νέοι άνθρωποι έγιναν δωρητές Μυελού των Οστών
30.03.17

Image

Μια όμορφη, σεμνή και ουσιώδης εκδήλωση στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης.

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017 η ενημερωτική εκδήλωση για την «Δωρεά Μυελού των οστών» στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, την οποία οργάνωσαν ο Σύλλογος Γονέων, καθηγητών και μαθητών του 5ου Γυμνασίου Κατερίνης και το Κοινωνικό Ιατρείο Κατερίνης «Αλέκος Φτίκας» της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν.Πιερίας και των Γιατρών του Κόσμου.

Η κυρία Ρ. Παπαδοπούλου, διευθύντρια του τμήματος Αιμοδοσίας του Κρατικού Νοσοκομείου Κατερίνης και ο κύριος Γ. Καπετανάκης, εκπρόσωπος του Συλλόγου Εθελοντών Μυελού των Οστών «Όραμα Ελπίδας» και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου ΕΛΛΟΛ, οι δύο κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης, αναφέρθηκαν στη σημασία  της προσφοράς αιμοποιητικών κυττάρων και απάντησαν σε ερωτήματα του κοινού.

Ήταν μια ακόμη δράση στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Για τη ζωή δωρίζω» οι οποίες ξεκίνησαν το 2009 με την ενημέρωση των πολιτών για την δωρεά οργάνων, την εθελοντική αιμοδοσία και την δωρεά μυελού των οστών. Στόχος όλων αυτών των δράσεων είναι η χώρα μας να καταστεί εθνικά αυτάρκης.

Χαρακτηριστικό της χθεσινής εκδήλωσης ήταν η μεγάλη συμμετοχή νέων ανθρώπων εκ των οποίων 21 άτομα συμπλήρωσαν την αίτηση εθελοντή δότη και την κατέθεσαν στην γραμματεία της εκδήλωσης.

Μετά το τέλος της συζήτησης ακολούθησε, μέχρι αργά το βράδυ, η γνωστή «κουβεντούλα» μπροστά στον παραδοσιακό ξυλόφουρνο που έβγαζε ασταμάτητα ζεστό ψωμί.

Φωτογραφικό υλικό και video της εκδήλωσης: https://goo.gl/photos/Rrb6EJXLrb5ZcXrh7

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Ακούγοντας σας σήμερα στο SKAI RADIO μέσω διαδικτύου ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα για το έργο σας.  Πόσο μάλιστα όταν επισκέφτηκα και την ιστοσελίδα σας, ομολογώ ότι κάνετε πού σοβαρή δουλεία στη περιοχή σας. Μπράβο σας σε εσάς και τους συνεργάτες σας. Αν και η υπόθεση του Ολύμπου είναι υπόθεση όλων μας.
Κ.Γ. Λονδίνο
 
Studentsdesign