Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας συγχαίρει τον Δήμο Κατερίνης
04.06.17

Image 

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας συγχαίρει τον Δήμο Κατερίνης για την πρωτοβουλία οργάνωσης εκδηλώσεων για την κομποστοποίηση και την διαχείριση οργανικών απορριμμάτων με στόχο  την δημιουργία οικολογικής συνείδησης των πολιτών.

Ο Δήμος μας παράγει καθημερινά περίπου 100 τόνους σκουπίδια εκ των οποίων μόλις το 1/3 είναι πραγματικά  απορρίμματα. Τα υπόλοιπα είναι χρήσιμα ανακυκλώσιμα υλικά τα οποία δυστυχώς δεν μάθαμε να τα ξεχωρίζουμε και να τα αξιοποιούμε.

Image

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας, εδώ και δέκα χρόνια τώρα, με δράσεις όπως το «Δίνω ζωή στα σκουπίδια μου», η χρήση της πάνινης τσάντας για τα καθημερινά ψώνια, η κομποστοποίηση, η ανακύκλωση, το τηγανέλαιο και ομιλίες σε δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία της πόλη μας, προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες και ειδικά τα μικρά παιδιά, με στόχο την προστασία του Περιβάλλοντος.

Image 

Χαιρετίζουμε την προσπάθεια αυτή και ελπίζουμε να έχει συνέχεια.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Σας ευχαριστώ που με κάνατε να αισθάνομαι περήφανος συμμετέχοντας στην περιβαλλοντική δράση «Χαρίζω μια μέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος».

Σας ευχαριστώ που βγάλατε την Πιερία από τα στενά γεωγραφικά της όρια με όλες τις πρωτοβουλίες σας, σας ευχαριστώ που δώσατε απάντηση στον ωχαδερφισμό.

Η λέξη συγχαρητήρια είναι πολύ φτωχή για να αποδοθεί το μέγεθος της προσφοράς σας στον τόπο μας.

Γιώργος Μπέγκος

 
Studentsdesign