Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας συγχαίρει τον Δήμο Κατερίνης
04.06.17

Image 

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας συγχαίρει τον Δήμο Κατερίνης για την πρωτοβουλία οργάνωσης εκδηλώσεων για την κομποστοποίηση και την διαχείριση οργανικών απορριμμάτων με στόχο  την δημιουργία οικολογικής συνείδησης των πολιτών.

Ο Δήμος μας παράγει καθημερινά περίπου 100 τόνους σκουπίδια εκ των οποίων μόλις το 1/3 είναι πραγματικά  απορρίμματα. Τα υπόλοιπα είναι χρήσιμα ανακυκλώσιμα υλικά τα οποία δυστυχώς δεν μάθαμε να τα ξεχωρίζουμε και να τα αξιοποιούμε.

Image

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας, εδώ και δέκα χρόνια τώρα, με δράσεις όπως το «Δίνω ζωή στα σκουπίδια μου», η χρήση της πάνινης τσάντας για τα καθημερινά ψώνια, η κομποστοποίηση, η ανακύκλωση, το τηγανέλαιο και ομιλίες σε δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία της πόλη μας, προσπαθεί να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες και ειδικά τα μικρά παιδιά, με στόχο την προστασία του Περιβάλλοντος.

Image 

Χαιρετίζουμε την προσπάθεια αυτή και ελπίζουμε να έχει συνέχεια.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Τέλος με βαθιά συγκίνηση θέλω να σας ευχαριστήσω όλους θερμά για όλα αυτά που έζησα και ένοιωσα μαζί σας και που μου δώσατε την ευκαιρία να βρεθώ ανάμεσα σε πραγματικούς ανθρώπους που δίνουν καθημερινά την ψυχή τους για να γίνει ο τόπος μας καλύτερος.Είμαι πάντα στη διάθεσή σας.Σας ευχαριστώ πολύ που είδα κοντά σας πως υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν απλόχερα την αγάπη τους για ένα χαμόγελο!
Θεσ/νίκη
Μαίρη Κ.
 
Studentsdesign