Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Οργασμός εργασιών από το πρωί στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης
10.06.17

Οργασμός εργασιών από το πρωί στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα για απόψε.

Η πόλη μας καλωσορίζει το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού και τους πρωτεργάτες του, οι οποίοι βρίσκονται από χτες το βράδυ στην πόλη μας για να ανεβάσουν σήμερα το θεατρικό έργο «Η μελωδία που έκανε τα αστέρια να μιλήσουν», του Γιώργου Βήχα. Στον Καπνικό Σταθμό φιλοξενούνται επίσης φίλοι εθελοντές από την ομάδα Άνωση - Εθελοντές Βόλου.

Image  

Από το μεσημεριανό τραπέζι στον Καπνικό Σταθμό

Όλη η παραγωγή, συγγραφή του έργου, μουσική, κουστούμια, σκηνικά, σκηνοθεσία, κατασκευές για τα σκηνικά, είναι της ομάδας των εθελοντών του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού, οι οποίοι και παίρνουν μέρος στην παράσταση. Η είσοδος όπως πάντα είναι ελεύθερη και οι πολίτες καλούνται μόνο να προσφέρουν – προαιρετικά – τρόφιμα ή φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο/Παντοπωλείο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και των Γιατρών του Κόσμου. Όλοι οι καλλιτέχνες, μηδενός εξαιρουμένου, ακόμη και οι ηχολήπτες, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς, με στόχο την στήριξη των κοινωνικών δομών της ομάδας.

Image 

Στον Καπνικό Σταθμό της Κατερίνης, έχει στηθεί η μεγαλύτερη εξέδρα του νομού, μια εξέδρα η οποία ξεκινώντας από φέτος το καλοκαίρι και για τα επόμενα χρόνια θα φιλοξενήσει συναυλίες, μουσικοχορευτικά και θεατρικά δρώμενα από ολόκληρη την Ελλάδα. Ελάτε να την εγκαινιάσουμε, όλοι μαζί απόψε. Σας περιμένουμε στις 21:00 και σας ευχαριστούμε λοιπόν, εκ των προτέρων.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Αγαπητοί φίλοι,
Από καιρό θέλω να πω ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ σε όλους σας για το ΤΕΡΑΣΤΙΟ έργο σας!
Η είδηση της δημιουργίας της εθελοντικής σας ομάδας με ενθουσίασε, εκτός από την πρωτοπορία της και επειδή ξεκίνησε από το νομό Πιερίας, τόπο και δικής μου καταγωγής.
Να έχετε δύναμη και κουράγιο να συνεχίζετε και όπου μπορώ  να σας φανώ χρήσιμη, στη διάθεσή σας να βοηθήσω.
Είμαι σύμβουλος επιχειρήσεων sales - marketing & διαφήμιση και ζώ στη Θεσσαλονίκη.
Με εκτίμηση
Β.Α.
 
Studentsdesign