Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Οι πολίτες της Πιερίας στηρίζουν το Κοινωνικό Φαρμακείο με όλες τους τις δυνάμεις!
16.06.17
Image

Φίλες και φίλοι,

Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας στο κάλεσμα για διαλογή φαρμάκων, την Τετάρτη που μας πέρασε, ήταν συγκινητική!

Περισσότεροι από 60 φίλες και φίλοι της ομάδας δήλωσαν συμμετοχή και παραβρέθηκαν στον Καπνικό Σταθμό για να τακτοποιήσουν μεγάλο αριθμό φαρμάκων ο οποίος ήδη βρίσκεται στα ράφια του Κοινωνικού Φαρμακείου της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και των Γιατρών του Κόσμου.

Χθες παραλάβαμε 200 πλαστικά τελάρα τα οποία έλλειπαν από το Φαρμακείο μας και αυτά πρόκειται να αντικαταστήσουν τις χάρτινες συσκευασίες στις οποίες αποθηκεύαμε μέχρι τώρα τα σκευάσματα.

Θα συναντηθούμε και πάλι, σήμερα Σάββατο 17 Ιουνίου, ώρα στις 19:00 στον Καπνικό Σταθμό για να ολοκληρώσουμε την τοποθέτηση των φαρμάκων στα ράφια και σα καλούμε να βοηθήσετε.

Image 

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας ευχαριστεί θερμά την δημοσιογραφική ομάδα KEN FM από το Βερολίνο για την δωρεά των πλαστικών τελάρων και την ΤΣΙΑΛΟΣ Α.Ε. για την μεταφορά τους από τα Γιαννιτσά στην Κατερίνη.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Βιομηχανικά απόβλητα στον Όλυμπο:

Είμαι πολύ χαρούμενη που τους κολλήσαμε στον τοίχο!  Επιτέλους! Σας είμαι ευγνώμων για την πρωτοβουλία που πήρατε και μας ξεσηκώσατε όλους! Θα είμαι πάντα στο πλευρό σας για υπερασπιζόμαστε τον τόπο μας!

Βέτα Κ.

 
Studentsdesign