Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Η θεατρική ομάδα της Μαριάννας Γιαννακίδου στον Καπνικό Σταθμό
23.09.17

Image 

Μια ξεχωριστή θεατρική παράσταση ανεβάζουν την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί του 5ου Γυμνασίου και του 14ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης.

Η θεατρική ομάδα της Μαριάννας Γιαννακίδου θα ερμηνεύσει την κωμωδία του Αριστοφάνη «Λυσιστράτη» και αναμένεται, για μια ακόμη φορά, οι ηθοποιοί συμπολίτες μας με τις υπέροχες ερμηνείες τους να ενθουσιάσουν το κοινό. 

Την Κυριακή στην αυλή του Καπνικού Σταθμού θα φιλοξενηθεί μια ομάδα φίλων που ασχολείται με το ερασιτεχνικό θέατρο και μέσα από αυτό αντιμετωπίζει την κοινωνική και οικονομική κρίση με δημιουργικότητα. Αυτό το ιδιόμορφο σύνολο ενεργών πολιτών -γονείς, μαθητές και δάσκαλοι- αποτελεί μια νότα αισιοδοξίας για τον τόπο μας.

Σας προσκαλούμε να τους απολαύσετε σε μια εκπληκτική ερμηνεία με σπιρτόζικους, πανέξυπνους διαλόγους και ξεκαρδιστικές ατάκες.

Την Κυριακή στην αυλή του Καπνικού Σταθμού δεν θα πέφτει καρφίτσα! Όσοι δεν καταφέρετε να είστε πριν τις 20:00 στον Καπνικό Σταθμό, φροντίστε να έχετε καλού-κακού μαζί σας κάποιο πτυσσόμενο κάθισμα.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Αγαπητοί φίλοι,
Είμαι πολύ περήφανη και χαρούμενη που σήμερα μετά τα τραγικά χθεσινά γεγονότα «ανακάλυψα» το site σας και βλέπω ότι υπάρχει και μία άλλη Ελλάδα που αποτελείται από ανθρώπους σαν και εσάς που αγαπάνε τον τόπο τους και παλεύουν για αυτόν.
Ο Θεός να σας δίνει πάντα δύναμη και κουράγιο.
Με εκτίμηση,
Τ.Ρ.
 
Studentsdesign