Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Σπάνιες φωτογραφίες του θρυλικού Πιερικού σήμερα στον Καπνικό Σταθμό
30.09.17

Image

Σήμερα, Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου και αύριο Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017, από τις 19:00 έως 22:00, στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης πραγματοποιείται μια ξεχωριστή έκθεση φωτογραφίας με θέμα την ποδοσφαιρική ομάδα του θρυλικού ΠΙΕΡΙΚΟΥ.

Ο Σύλλογος Φίλων του Πιερικού έχει ετοιμάσει μια εξαιρετική συλλογή σπάνιων φωτογραφιών με ιδιαίτερη ιστορική αξία οι οποίες θα εκτίθενται στην αίθουσα της «Παραμυθούπολης» στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Πολιτιστικών Συλλόγων που διοργανώνει η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας. Ταυτόχρονα θα προβάλλονται ταινίες μικρού μήκους από ποδοσφαιρικούς αγώνες των δεκαετιών 1960 – 2000.

Να λοιπόν μια ευκαιρία ακόμη να επισκεφτεί κανείς αυτό το Σαββατοκύριακο τον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Aν και δεν ξέρω πως βρήκατε τη διεύθυνσή μου, σας ευχαριστώ που με κάνετε κοινωνό στα μειλ σας τα οποία θίγουν πάντα σημαντικά ζητήματα με πολύ εμπεριστατωμένο τρόπο και - αποφεύγοντας την "πολεμική φανφαρολογία" και τη συναφη συνομοσιολογία - καταδεικνύουν το δίκαιο των θέσεών σας.

Σας προτείνω να συμπεριλάβετε στους αποδέκτες των μηνυμάτων σας και τους φίλους τους οποίους αντιγράφω στο παρόν και τους οποίους μπορεί να ενδιαφέρουν αυτά για τα οποία προσπαθείτε.

Με όλες μου τις ευχές για το 2010

B.X.

 
Studentsdesign