Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Αποστολή σημαντικής βοήθειας στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας Αττικής
03.12.17

Image 

Την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2017 παραλήφθηκαν από τον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης 10 παλέτες με ιατροφαρμακευτικό υλικό, τρόφιμα, απορρυπαντικά και είδη υγιεινής με προορισμό τον Δήμο Μάνδρας Αττικής.

Το 17ο Δημοτικό σχολείο Κατερίνης, οι πολιτιστικοί σύλλογοι του Κορινού, με πρωτοβουλία του συλλόγου Ποντίων Κορινού και η Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας συγκέντρωσαν τα παραπάνω υλικά με στόχο την ενίσχυση των 1.300 οικογενειών οι οποίες επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες στην Αττική.

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών της Πιερίας, αλλά και φορέων από το εξωτερικό, όπως ο ελληνογερμανικός σύλλογος “Αξία” από το Bochum της Γερμανίας, ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα της ΕΟΔνΠ και παρέδωσε 6 παλέτες με χαρτικά για τους πλημμυροπαθείς της Αττικής.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης νομού Πιερίας και των Γιατρών του Κόσμου παρέδωσε έναν τόνο τρόφιμα, ιατροφαρμακευτικό υλικό και παιδικές τροφές.

Τη μεταφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας ανέλαβε η εταιρεία Patsios Hellas Multi Trans -Transport Logistic Forwarding Courier από την Κατερίνη την οποία ευχαριστούμε θερμά για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα μας για την δωρεάν μεταφορά των υλικών.

Επίσης, ευχαριστούμε τους φίλους του συλλόγου “Αξία” από το Bochum της Γερμανίας για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας και την στήριξη του έργου της.

ΥΓ: Η προμήθεια των χαρτικών ειδών έγινε από τοπική επιχείρηση του Νομού Πιερίας αφού προηγουμένως κατατέθηκαν σε τραπεζικό της λογαριασμό τα χρήματα για την αγορά των υλικών από τον ελληνογερμανικό σύλλογο.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την παραλαβή της ανθρωπιστικής βοήθειας από τον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης κάνοντας κλικ εδώ .
 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Aν και δεν ξέρω πως βρήκατε τη διεύθυνσή μου, σας ευχαριστώ που με κάνετε κοινωνό στα μειλ σας τα οποία θίγουν πάντα σημαντικά ζητήματα με πολύ εμπεριστατωμένο τρόπο και - αποφεύγοντας την "πολεμική φανφαρολογία" και τη συναφη συνομοσιολογία - καταδεικνύουν το δίκαιο των θέσεών σας.

Σας προτείνω να συμπεριλάβετε στους αποδέκτες των μηνυμάτων σας και τους φίλους τους οποίους αντιγράφω στο παρόν και τους οποίους μπορεί να ενδιαφέρουν αυτά για τα οποία προσπαθείτε.

Με όλες μου τις ευχές για το 2010

B.X.

 
Studentsdesign