Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Αη Βασίλης φέρνει σήμερα το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στον Καπνικό Σταθμό!
03.12.17

Image

Σήμερα το πρωί εθεάθη στα Πιέρια ο Αη Βασίλης με ένα  Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο ώμο να ψάχνει τον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης για να το τοποθετήσει στην αυλή του.

Εκεί τον συνάντησαν τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης νομού Πιερίας τα οποία βρέθηκαν στο βουνό για να κόψουν το έλατο το οποίο θα στηθεί σήμερα στην αυλή του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου.

Όπως κάθε χρόνο μία μικρή ομάδα της συντονιστικής επιτροπής αναλαμβάνει την κοπή και μεταφορά δέντρων από το αγρόκτημα του φίλου Κώστα Παπανώτα ο όποιος ήδη από το Καλοκαίρι μεριμνά για την έκδοση όλων των απαραίτητων εγγράφων σε συνεννόηση με το Δασαρχείο.

Image 

Η μέρα αυτή,  ανάλογα με  τις καιρικές συνθήκες, μπορεί να είναι δύσκολη  για την ομάδα,  μπορεί όμως να είναι όμορφη και διασκεδαστική όπως η σημερινή.  Μετά την κοπή των δέντρων ακολουθεί πάντα τσίπουρο σε καφενείο των Φωτεινών.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας ευχαριστεί θερμά τον φίλο Κώστα Κυρμανίδη ο οποίος κάθε χρόνο διαθέτει γερανοφόρο όχημα της επιχείρησής του για την μεταφορά των δέντρων.

Image 

Η τοποθέτηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην αυλή του Καπνικού Σταθμού σηματοδοτεί την άτυπη έναρξη  λειτουργίας του Χωριού διότι από την ημέρα αυτή αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την μεγαλύτερη και ομορφότερη γιορτή της πόλης.

Image 

Η μικρή ομάδα της συντονιστικής επιτροπής που βρέθηκε σήμερα στο βουνό φαίνεται ήδη να την απολαμβάνει.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Αγαπητή Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας,

Με μεγάλη καθυστέρηση (για την οποία ζητώ συγγνώμη) θα ήθελα να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου και να σας δώσω συγχαρητήρια για την εξαιρετική ιδέα που υλοποιήσατε δημιουργώντας το Κίνημα χωρίς μεσάζοντες.

Η ιδέα σας όχι μόνο βοήθησε πολύ κόσμο που βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση αλλά κυρίως εξέθεσε τις διαπλεκόμενες σχέσεις μεταξύ κράτους και μεσαζόντων και, το πιο σημαντικό ακόμα, ενέπνευσε ομάδες και συλλογικότητες εντός και εκτός Ελλάδος να δράσουν για το γενικό καλό.

Εύχομαι και ελπίζω να συνεχίσετε το ίδιο δυναμικά και φέτος αλλά και στα χρόνια που θα έρθουν, να προσφέρετε βοήθεια και έμπνευση στους ανθρώπους που μαθαίνουν για την ομάδα σας.

Σας ευχαριστώ θερμά και πάλι για όσα έχετε κάνει.

Φιλικά
Κατερίνα Παπαδημητρακοπούλου|
Αθήνα

 

Χριστ. Χωριό 2017

shma.jpg
sxoleia17.jpg
ethelo.jpg

Studentsdesign