Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
«Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου», γιατί η φτώχια θέλει καλοπέραση!
17.12.17

Image 

Σήμερα, από τις 12:00 μεσημέρι μια ομάδα 7 γυναικών, μέλη του Ποντιακού Συλλόγου «Παναγία Σουμελά» μαγειρεύουν στην Κουζίνα του Καπνικού Σταθμό και ετοιμάζουν το φαγητό για τους επισκέπτες του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου.

Οι άοκνοι φίλοι του συλλόγου έχουν ήδη διακοσμήσει την «Κουζίνα της Γιαγιάς» από όπου θα διανεμηθούν σήμερα το βράδυ 500 μερίδες νόστιμης ποντιακής σούπας «Λάχανα με τα φασούλια» με φρεσκοψημένο ψωμί στον παραδοσιακό ξυλόφουρνο.

Image 

Σήμερα, λοιπόν, Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017, ότι καιρό κι αν κάνει, από τις 6 το βραδάκι, στο «Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου», όπως κάθε μέρα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, με ελεύθερη είσοδο, εδέσματα, ζεστό κρασί και φαγητό. Γιατί η φτώχια θέλει καλοπέραση!

  • 18:00 Σύλλογος Κρητών Πιερίας “Το ξαθέρι”
  • 18:30 Μορφωτική Ένωση Καταφυγιωτών
  • 19:00 Ποντιακός Σύλλογος Παναγία Σουμελά
  • 20:30 Κομπανία Νέου Κεραμιδίου “Όπως παλιά”: 21/μελής κομπανία σε λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια.

Image 


ΥΓ: Συνεχίζεται και σήμερα το βράδυ η διάθεση προσκλήσεων για την συναυλία της «Γλυκερίας» και της Ορχήστρας Νέων Δίου.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Σας ευχαριστούμε που υπάρχετε. Έχω καταλάβει από πολύ καιρό ότι αν δεν αντιστεκόμαστε μας κάνουν όπως θέλουν. Αυτό θέλουν, γι αυτό προεξοφλούν την αδυναμία μας ν΄αντισταθούμε. ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. Θα σωθεί το βουνό των ΘΕΩΝ. Πρέπει να το πιστέψουμε. Και ίσως πρέπει να γίνει γνωστό κι έξω μέσω τηλεόρασης. Οσο είναι ακόμη καιρός.

Συγχαρητήρια
Ν.A

 
Studentsdesign