Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Θα έπρεπε να ντρέπονται! (Συμεωνίδου Σοφία)
10.08.09

Αγαπητέ Ηλία,

Θέλω κι εγώ μέσα από αυτές τις λίγες γραμμές - έστω και καθυστερημένα - να σου εκφράσω την συμπαράστασή μου, για τις άδικες αυτές μηνύσεις προς το πρόσωπό σου.

Από πότε το να βγαίνει κάποιος δημόσια και να λέει την άποψή του, η οποία σημειωτέων έχει υποστηρικτές όλους όσοι αποτελούν μέλη της εθελοντικής ομάδας, αποτελεί αδίκημα; Δεν το χωράει το μυαλό μου.Θα έπρεπε να ντρέπονται!    Ελευθερία του λόγου, ελευθερία του τύπου, θυμίζουν κάτι αυτές οι λέξεις στους εκλεγμένους μας μηνυτές; Ερωτώ.

Εντέλει οι ίδιοι - μέσω των μηνύσεων που κατέθεσαν - έδωσαν τόσο μεγάλες διαστάσεις στο θέμα, ώστε να το μάθουν και όλοι όσοι είχαν άγνοια γι' αυτό. Χωρίς να το καταλάβουν βλάπτουν περισσότερο την εικόνα τους. Βέβαια, όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι άλλος είναι ο σκοπός τους, αλλά τα αποτελέσματα που θα λάβουν θα είναι αντιδιαμετρικά αντίθετα από αυτά που περιμένουν. Γιατί πλέον η ομάδα αυτή των 4.500 πολιτών είναι τόσο συγκροτημένη που δύσκολα θα την σπάσουν, όσες μηνύσεις και αν καταθέσουν.

Θα τις αποσύρουν τις μηνύσεις, αυτό είναι σίγουρο.Αλλά ακόμα και αν δεν το κάνουν, όλοι εμείς θα είμαστε εκεί να τους αντιμετωπίσουμε μαζί σου!

Συμεωνίδου Σοφία

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Σας ευχαριστούμε που υπάρχετε. Έχω καταλάβει από πολύ καιρό ότι αν δεν αντιστεκόμαστε μας κάνουν όπως θέλουν. Αυτό θέλουν, γι αυτό προεξοφλούν την αδυναμία μας ν΄αντισταθούμε. ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. Θα σωθεί το βουνό των ΘΕΩΝ. Πρέπει να το πιστέψουμε. Και ίσως πρέπει να γίνει γνωστό κι έξω μέσω τηλεόρασης. Οσο είναι ακόμη καιρός.

Συγχαρητήρια
Ν.A

 
Studentsdesign