Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Πατάτες Νευροκοπίου προς 0,25 € το κιλό, την Κυριακή 1 Απριλίου
16.02.18

Image 

Image 

“Αγορά Χωρίς Μεσάζοντες” με πατάτες Νευροκοπίου στο κόστος παραγωγής (0,25 € το κιλό), την Κυριακή 1 Απριλίου 2018 στην Κατερίνη.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας διανομής, πριν ένα μήνα περίπου, ο παραγωγός από τον οποίο προμηθευτήκαμε 25 τόνους πατάτες, δώρισε 100  συσκευασίες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας οι οποίες διατέθηκαν στις ωφελούμενες οικογένειες των κοινωνικών δομών του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης.

Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την γενναιόδωρη χειρονομία του παραγωγού, η ομάδα μας επαναλαμβάνει τη δράση αυτή και καλεί όλους τους πολίτες να την στηρίξουν. 

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Απριλίου 2018 στο πάρκινγκ των δικαστηρίων.

Δείγμα του προϊόντος έχει σταλεί σε βιοχημικό εργαστήριο της Θεσσαλονίκης και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά.

Η ποιότητα του προϊόντος είναι άριστη και αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν 730 οικογένειες οι οποίες στην προηγούμενη φορά προμηθεύτηκαν πατάτες από τον ίδιο παραγωγό.
 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Ο τόπος υποφέρει γιατί δεν υπάρχουν ηγέτες. Δεν υπάρχουν άνθρωποι να πάρουν πρωτοβουλίες. Μπράβο, ξανά και ξανά!!!!! Να ξέρετε ότι εδώ στην Αθήνα σας συζητάμε και σας θαυμάζουμε. Υπάρχει πολύς κόσμος που θέλει να προσφέρει αλλά δεν έχει κάποιον να τον καθοδηγήσει. Καλή συνέχεια στην προσπάθειά σας!!!!
Αδαμαντίνα Λ.

 
Studentsdesign