Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Πρωινό στην αυλή του Καπνικού Σταθμού!
21.04.18

Image 

Αγαπητοί συμπολίτες,

Η Ανθοκομική Έκθεση Κατερίνης 2018 εξελίσσεται σε μία πραγματική γιορτή! Η ανταπόκριση του κόσμου είναι τεράστια και οι παραγωγοί μιλούν για ένα “Θείο δώρο”. Χιλιάδες είναι οι επισκέπτες της έκθεσης οι οποίοι φεύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Image 

Αύριο, Κυριακή 22 Απριλίου, από τις 10 το πρωί, θα έχουμε στρώσει κουβέρτες πάνω στο γρασίδι και σας καλούμε να φέρετε το καλαθάκι σας, με ότι επιθυμείτε, για να πάρετε το πρωινό σας  και να απολαύσετε αυτή τη μοναδική ηρεμία και πανδαισία χρωμάτων που προσφέρουν τα χιλιάδες λουλούδια, απλωμένα στο καταπράσινο χαλί της αυλής του Καπνικού Σταθμού.

Ελάτε να περάσετε ένα ξένοιαστο πρωινό στην πιο όμορφη γωνιά της πόλης. Χαρίστε στα παιδιά σας μια μοναδική εμπειρία! Φυτέψτε μαζί τους ένα λουλούδι που θα σας χαρίσουν οι παραγωγοί και οι εθελοντές της ομάδας.

Το απόγευμα μετά τις 6:00 η Χριστίνα και ο Νίκος θα φροντίσουν για ένα όμορφο μουσικό πρόγραμμα.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή από τις 10:00 το πρωί έως τις 09:00 το βράδυ.

Ανθοκομική Έκθεση Κατερίνης 2018: Μέσα από επιλεγμένες δράσεις στηρίζουμε την τοπική οικονομία.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Παιδιά χίλια μπράβο για την δράση σας και τη θετική εξέλιξη που είχε όλη αυτή η παρανοϊκή υπόθεση. Αν το κράτος έκανε πάντα σωστά τη δουλειά του και ενεργούσε άμεσα και σοφά, όπως έπραξε στη περίπτωση του Ολύμπου, η Ελλάδα θα ήταν φυσικός παράδεισος.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Μανόλης – Περιβαλλοντικός Σύλλογος δήμου Ιτάνου Κρήτη

 
Studentsdesign