Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Ο Καπνικός Σταθμός στην ΕΡΤ3
28.04.18

Image 

ΚΑΠΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ στο Αντιδραστήριο της ΕΡΤ3, τη Δευτέρα 30/4, στις 20.00.

Στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, εδώ και πάνω από πέντε χρόνια, κάτοικοι της Πιερίας έχουν δημιουργήσει έναν κόμβο αλληλεγγύης και πολιτισμού, με πολλές αυτοοργανωμένες δράσεις, που βασίζονται στον εθελοντισμό.

Απευθείας διανομές προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, κοινωνικό παντοπωλείο, ιατρείο και φαρμακείο, δανειστική βιβλιοθήκη, Χριστουγεννιάτικο Χωριό, Ανθοκομική έκθεση, θεατρική ομάδα, κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπου οι επισκέπτες συνεισφέρουν με είδη για τις δομές αλληλεγγύης, συνθέτουν μια παλέτα δράσεων που στοχεύουν μεταξύ άλλων στην προστασία κρατικής περιουσίας και στην ανάδειξη της συλλογικής και αλληλέγγυας διάστασης της καθημερινότητας, μέσα από μια διαφορετική νοηματοδότηση της έννοιας του ενεργού πολίτη.

Γι’ αυτό το λόγο ζητούν το κτιριακό συγκρότημα να τους παραχωρηθεί από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, για χρονικό διάστημα 25 ετών, προκειμένου να συνεχίσουν και να αναπτύξουν το πλαίσιο των δράσεών τους.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Αγαπητοί φίλοι,
Είμαι πολύ περήφανη και χαρούμενη που σήμερα μετά τα τραγικά χθεσινά γεγονότα «ανακάλυψα» το site σας και βλέπω ότι υπάρχει και μία άλλη Ελλάδα που αποτελείται από ανθρώπους σαν και εσάς που αγαπάνε τον τόπο τους και παλεύουν για αυτόν.
Ο Θεός να σας δίνει πάντα δύναμη και κουράγιο.
Με εκτίμηση,
Τ.Ρ.
 
Studentsdesign