Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Ο Καπνικός Σταθμός στην ΕΡΤ3
28.04.18

Image 

ΚΑΠΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ στο Αντιδραστήριο της ΕΡΤ3, τη Δευτέρα 30/4, στις 20.00.

Στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, εδώ και πάνω από πέντε χρόνια, κάτοικοι της Πιερίας έχουν δημιουργήσει έναν κόμβο αλληλεγγύης και πολιτισμού, με πολλές αυτοοργανωμένες δράσεις, που βασίζονται στον εθελοντισμό.

Απευθείας διανομές προϊόντων χωρίς μεσάζοντες, κοινωνικό παντοπωλείο, ιατρείο και φαρμακείο, δανειστική βιβλιοθήκη, Χριστουγεννιάτικο Χωριό, Ανθοκομική έκθεση, θεατρική ομάδα, κοινωνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπου οι επισκέπτες συνεισφέρουν με είδη για τις δομές αλληλεγγύης, συνθέτουν μια παλέτα δράσεων που στοχεύουν μεταξύ άλλων στην προστασία κρατικής περιουσίας και στην ανάδειξη της συλλογικής και αλληλέγγυας διάστασης της καθημερινότητας, μέσα από μια διαφορετική νοηματοδότηση της έννοιας του ενεργού πολίτη.

Γι’ αυτό το λόγο ζητούν το κτιριακό συγκρότημα να τους παραχωρηθεί από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, για χρονικό διάστημα 25 ετών, προκειμένου να συνεχίσουν και να αναπτύξουν το πλαίσιο των δράσεών τους.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Είπα, λοιπόν, να κοιτάξω μήπως έχετε ιστοσελίδα και φυσικά σας βρήκα.
Από τα λίγα που έχω δει μέχρι στιγμής, οφείλω να ομολογήσω ότι έχω μείνει άφωνη, αλλά και πολύ εντυπωσιασμένη από τις δράσεις και πρωτοβουλίες σας και γι’αυτό ένιωσα την ανάγκη να σας συγχαρώ όλους.
Δέσποινα  Δ., Χαλκιδική
 
Studentsdesign