Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου κ. Γ. Νταντάμη στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης
06.06.18

Image

Σήμερα, Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018, στις 14:00 ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Νταντάμης Γεώργιος θα επισκεφτεί τον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης με ομάδα συνεργατών του για να συζητήσει με τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας την πρότασή της για τη δημιουργία Αντιδημαρχίας Αλληλεγγύης και τη συμμετοχή στελεχών της στον νεοσύστατο δημοτικό συνδυασμό.

Πριν δύο εβδομάδες ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης επισκέφτηκε τον Καπνικό Σταθμό, συζήτησε με τα μέλη της ομάδας και συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί επόμενη συνάντηση σε ευρύτερο κύκλο στην οποία θα συμμετέχουν και άλλα μέλη της δημοτικής παράταξης του κ. Χιονίδη.

Τόσο ο κ. Χιονίδης, όσο και ο κ. Νταντάμης θεωρούν θετική την πολιτική πρόταση της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας και αναγνωρίζουν την ανάγκη για περαιτέρω διάλογο και δράσεις που θα στοχεύουν στη δημιουργία μιας ασπίδας προστασίας για τους αδύναμους πολίτες, την συνεχή φροντίδα τους με ευθύνη του Δήμου, όπως και την προοπτική δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Το παράνομο του Χριστάκη είναι η κορυφή ενός παγόβουνου αυθαιρέτων που επιδιώκουν να δημιουργήσουν τετελεσμένα γεγονότα για προσωπικά οφέλη. Οι  διάσπαρτες αυτές εγκαταστάσεις μελλοντικά θα αλλοιώσουν το αδόμητο σήμερα περιβάλλον και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για τη γενικότερη νόμιμη δόμηση της περιοχής, αυτό δηλαδή που πολλοί περισσότεροι επιδιώκουν.

Φαίδρα Τ.

 
Studentsdesign