Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Χαρίζω μια μέρα από το Καλοκαίρι μου στο δάσος 2018
17.06.18

Image

Image

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας καλεί όλους τους πολίτες της Πιερίας να στηρίξουν την αγαπημένη δράση μικρών και μεγάλων η οποία συνεχίζεται για 11η χρονιά προσφέροντας ανεκτίμητη βοήθεια στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018, στις 11:30 θα παραδοθεί από την εταιρεία «Τσιαλός Ε.Π.Ε. – Σύχρονα υλικά στέγης» στην συντονιστική επιτροπή του «Χαρίζω μια μέρα από το Καλοκαίρι μου στο Δάσος» το ανακαινισμένο παρατηρητήριο της Πλάκας Λιτοχώρου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί παρουσία της διεύθυνσης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λιτοχώρου, του Δημάρχου Δίου-Ολύμπου, εκπροσώπων του Σωματείου Επαγγελματιών Λιτοχώρου,της διεύθυνσης της εταιρείας Τσιαλός Ε.Π.Ε. η οποία φέτος ανέλαβε την εξ ολοκλήρου ανακαίνιση του παρατηρητηρίου και μελών της ΕΟΔνΠ.

Ο πυργίσκος της αγαπημένης δράσης όλων των Πιεριαίων έχει βαφεί, έχουν τοποθετηθεί, νέα σκάλα και αναπαυτικοί πάγκοι, έχει αντικατασταθεί το πάτωμα και προγραμματίζεται να τοποθετηθεί ομπρέλα σκίασης από καλάμια, δίπλα ακριβώς στο παρατηρητήριο, έτσι ώστε να μπορούν να παίζουν τα παιδιά στη σκιά.

Image 

Πέρα λοιπόν από την κοινωνική προσφορά και τη συμμετοχή σε μια δράση με πολλαπλά οφέλη για την κοινωνία και το περιβάλλον, το παρατηρητήριο προσφέρει στους συμμετέχοντες μια προνομιακή θέση, μόνο μερικά μέτρα μακριά από το κύμα, σε μια από τις ομορφότερες παραλίες του νομού μας.

Βιαστείτε λοιπόν και κλείστε σήμερα μια από τις ελεύθερες ημερομηνίες.

Οι φόρμες δηλώσεων συμμετοχής είναι από σήμερα ανοιχτές!

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Φίλες και φίλοι,
Έλαβα το θάρρος να επικοινωνήσω μαζί σας προκειμένου να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου τόσο για τη δράση της ομάδας σας όσο και για τις πρωτοβουλίες της. Αξιοθαύμαστο δεν είναι μόνο το γεγονός ότι η ομάδα σας αποτελεί μία δυναμική ένωση που πρωτοπορεί, αλλά ότι εφαρμόζει και υλοποιεί κάθε στόχο με απόλυτη οργάνωση και συνέπεια. Σας εύχομαι ολόψυχα καλό κουράγιο και κάθε επιτυχία στις προσπάθειές σας.

Μετά τιμής,
Δ.Ι.Χ.
Ν. Φιλαδέλφεια Αττικής

 
Studentsdesign