Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Η ιστορία του πράσινου φράχτη στο Κοιμητήριο της πόλης μας.
17.08.18

Image 

Πριν 7 χρόνια μια ομάδα 40 περίπου συμπολιτών μας είχε την ιδέα να δενδροφυτεύσει τη δυτική πλευρά του Β Κοιμητηρίου της πόλης μας. Ακολούθησε ένα δημόσιο κάλεσμα από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ» και την Κυριακή 4 Απριλίου 2011, εντός 3 ωρών, φυτεύτηκαν 1.000 δενδρύλλια τα οποία διέθεσε το Τμήμα Πρασίνου του Δήμου Κατερίνης.

Image 

Χάρη στην πρωτοβουλία αυτή, σήμερα, η αριστερή πλευρά του κοιμητηρίου είναι καταπράσινη! Τα δέντρα έχουν ξεπεράσει τα 4 μέτρα και αποτελούν έναν καλαίσθητο φυσικό φράχτη, έναν μικρό πνεύμονα πρασίνου, στον τόπο της τελευταίας κατοικίας όλων μας.

Πέρα όμως από τον καλαίσθητο «πράσινο φράχτη» και τη «δροσιά» που προσφέρουν τα δέντρα στα αγαπημένα μας πρόσωπα που θα βρίσκονται για πάντα εκεί, αυτή η μικρή πρωτοβουλία, όπως και πολλές άλλες της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας, αποτελούν έμπρακτα παραδείγματα καλλιέργειας πολιτικής συνείδησης και κοινωνικής εταιρικής ευθύνης.

Image

Image

Image 

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Ακούγοντας σας σήμερα στο SKAI RADIO μέσω διαδικτύου ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα για το έργο σας.  Πόσο μάλιστα όταν επισκέφτηκα και την ιστοσελίδα σας, ομολογώ ότι κάνετε πού σοβαρή δουλεία στη περιοχή σας. Μπράβο σας σε εσάς και τους συνεργάτες σας. Αν και η υπόθεση του Ολύμπου είναι υπόθεση όλων μας.
Κ.Γ. Λονδίνο
 
Studentsdesign