Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Επισκέψεις υποψηφίων Δημάρχων στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης
23.08.18

Image

Η πρόταση της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας για τη δημιουργία "Αντιδημαρχίας Αλληλεγγύης" στον Δήμο Κατερίνης παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Το απόγευμα της Τετάρτης 22 Αυγούστου 2018, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης κ. Λιακόπουλος Αθανάσιος, μετά από συνεννόηση με την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας, επισκέφτηκε τον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης και ξεναγήθηκε στους χώρους του.

Ήταν πρώτη επίσκεψη του κ. Λιακόπουλου στην οδό Φλέμινγκ μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε το πλαίσιο μιας μελλοντικής συνεργασίας με την ΕΟΔνΠ.

Ο κ. Λιακόπουλος και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Παγούρας Ανδρέας βρέθηκαν στους χώρους των κοινωνικών δομών του Καπνικού Σταθμού και συζήτησαν με τους εθελοντές της ομάδας.

Τον Καπνικό Σταθμό επισκέφτηκαν πρόσφατα ο Δήμαρχος Κατερίνης κ. Σάββας Χιονίδης αλλά και ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Νταντάμης Γεώργιος με ομάδα συνεργατών τους.

Εντός των επόμενων εβδομάδων έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με όλους τους επικεφαλής των υποψήφιων συνδυασμών, σε ένα ευρύτερο περιβάλλον, με στόχο τη διεξαγωγή δημόσιου διαλόγου παρουσία των μελών της ομάδας αλλά και την κατάθεση συγκεκριμένων προτάσεων και από τις δύο πλευρές.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Ο τόπος υποφέρει γιατί δεν υπάρχουν ηγέτες. Δεν υπάρχουν άνθρωποι να πάρουν πρωτοβουλίες. Μπράβο, ξανά και ξανά!!!!! Να ξέρετε ότι εδώ στην Αθήνα σας συζητάμε και σας θαυμάζουμε. Υπάρχει πολύς κόσμος που θέλει να προσφέρει αλλά δεν έχει κάποιον να τον καθοδηγήσει. Καλή συνέχεια στην προσπάθειά σας!!!!
Αδαμαντίνα Λ.

 
Studentsdesign