Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Εκδήλωση λήξης του 11ου «Χαρίζω μια μέρα από το Καλοκαίρι μου στο Δάσος»
05.09.18

Image

Αγαπητοί συμπολίτες

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Νομού Πιερίας καλεί όλα τα μέλη της, τους φίλους της και τις οικογένειές τους να λάβουν μέρος στην εκδήλωση λήξης του «Χαρίζω μια μέρα από το Καλοκαίρι μου στο Δάσος 2018», η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018, ώρα 19:30 στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης.

Θα συναντηθούμε για να δώσουμε την ευκαιρία στα παιδιά μας να παίξουν στην φιλόξενη αυλή του Καπνικού Σταθμού, να συζητήσουμε και να γνωριστούμε καλύτερα. Για τους μικρούς και μεγάλους μας  καλεσμένους θα έχουμε ετοιμάσουμε λιχουδιές στον παραδοσιακό ξυλόφουρνο, ενώ μόλις σκοτεινιάσει θα προβληθεί φωτογραφικό υλικό σε γιγαντοοθόνη. Όσες/όσοι επιθυμούν μπορούν να προσφέρουν φρούτα και γλυκά για το επιδόρπιο.

Στις 20:30 η εκπληκτική 20μελής "Κομπανία Όπως Παλιά" Νέου Κεραμιδίου θα μας προσφέρει ένα δίωρο λαϊκό πρόγραμμα με λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Θα απονεμηθούν αναμνηστικά διπλώματα στα μικρά παιδιά των οικογενειών που συμμετείχαν στη φετινή δράση.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για μια όμορφη βραδιά στις 8 του Σεπτέμβρη.

Χαιρόμαστε και ανυπομονούμε να τα πούμε από κοντά.

Φιλικά

Για την ομάδα

Οι συντονίστριες και οι συντονιστές

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Τέλος με βαθιά συγκίνηση θέλω να σας ευχαριστήσω όλους θερμά για όλα αυτά που έζησα και ένοιωσα μαζί σας και που μου δώσατε την ευκαιρία να βρεθώ ανάμεσα σε πραγματικούς ανθρώπους που δίνουν καθημερινά την ψυχή τους για να γίνει ο τόπος μας καλύτερος.Είμαι πάντα στη διάθεσή σας.Σας ευχαριστώ πολύ που είδα κοντά σας πως υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν απλόχερα την αγάπη τους για ένα χαμόγελο!
Θεσ/νίκη
Μαίρη Κ.
 
Studentsdesign