Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Γνωριμία με τον μυθικό Όλυμπο
05.09.18

Image 

Όλυμπος. Μυθικός. Επιβλητικός. Άγριος και πανέμορφος μαζί. Η κορυφή του κόσμου. Το μπαλκόνι των θεών. Τόπος λατρείας των Μακεδόνων. Ένας φυσικός επίγειος παράδεισος. 

Την Κυριακή 26 Αυγούστου 2018 η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας πραγματοποίησε την ετήσια εκδρομή της δράσης “Χαρίζω μία μέρα το καλοκαίρι μου στο δάσος” στον Όλυμπο με στόχο τη γνωριμία του μυθικού βουνού.

Στην όμορφη αυτή η απόδραση συμμετείχαν πολλά μικρά παιδιά τα οποία είχαν την ευκαιρία να ακούσουν χρήσιμα και ενδιαφέροντα πράγματα για τον Όλυμπο και το Περιβάλλον από τους 6 συνοδούς βουνού του ΙΕΚ Κατερίνης οι οποίοι προσεφέρθησαν να αναλάβουν την καθοδήγηση της ομάδας στο πανέμορφο ορειβατικό μονοπάτι στο φαράγγι του Ενιπέα.

Η εκδρομή ξεκίνησε από το παλιό μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου με κατεύθυνση τα “Πριόνια”. Εκεί έγινε ένα σύντομο διάλειμμα και κατόπιν η ομάδα επέστρεψε και πάλι στο σημείο αναχώρησης, όπου και ξεναγήθηκε από τους μοναχούς της μονής.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας ευχαριστεί θερμά τους 6 συνοδούς βουνού για την ξενάγηση της 26ης Αυγούστου και ως ένδειξη αναγνώρισης για το σημαντικό τους έργο προσφέρει ένα πλήρες φορητό φαρμακείο στο τμήμα της ειδικότητας.

Εδώ μπορείτε να ξεφυλλίσετε το φωτογραφικό άλμπουμ της εκδρομής.
 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Είμαι τόσο περήφανη για την ομάδα μας! Συγχαρητήρια σε όλους, και πολύ περισσότερο σε όσους πρωτοστατούν σε κάθε δραστηριότητα της ομάδας, σε όσους παραμερίζουν άλλες υποχρεώσεις και αγωνίζονται και διαμαρτύρονται για τα κακώς συμβαίνοντα του νομού μας. Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ σ΄αυτούς που μη αντέχοντας να δέχονται στωικά τις κακοτεχνίες και τις παραλείψεις των πολιτικών ηγετών του τόπου μας δημιούργησαν αυτήν την ομάδα στην Κατερίνη. Θα έχετε πάντα, το ελάχιστο, τη στήριξή μου για κάθε προσπάθεια που εκφράζει την ανησυχία και το ενδιαφέρον σας για θέματα που μας αφορούν όλους.

Με εκτίμηση

Β.Ν.

 
Studentsdesign