Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Γνωριμία με τον μυθικό Όλυμπο
05.09.18

Image 

Όλυμπος. Μυθικός. Επιβλητικός. Άγριος και πανέμορφος μαζί. Η κορυφή του κόσμου. Το μπαλκόνι των θεών. Τόπος λατρείας των Μακεδόνων. Ένας φυσικός επίγειος παράδεισος. 

Την Κυριακή 26 Αυγούστου 2018 η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας πραγματοποίησε την ετήσια εκδρομή της δράσης “Χαρίζω μία μέρα το καλοκαίρι μου στο δάσος” στον Όλυμπο με στόχο τη γνωριμία του μυθικού βουνού.

Στην όμορφη αυτή η απόδραση συμμετείχαν πολλά μικρά παιδιά τα οποία είχαν την ευκαιρία να ακούσουν χρήσιμα και ενδιαφέροντα πράγματα για τον Όλυμπο και το Περιβάλλον από τους 6 συνοδούς βουνού του ΙΕΚ Κατερίνης οι οποίοι προσεφέρθησαν να αναλάβουν την καθοδήγηση της ομάδας στο πανέμορφο ορειβατικό μονοπάτι στο φαράγγι του Ενιπέα.

Η εκδρομή ξεκίνησε από το παλιό μοναστήρι του Αγίου Διονυσίου με κατεύθυνση τα “Πριόνια”. Εκεί έγινε ένα σύντομο διάλειμμα και κατόπιν η ομάδα επέστρεψε και πάλι στο σημείο αναχώρησης, όπου και ξεναγήθηκε από τους μοναχούς της μονής.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας ευχαριστεί θερμά τους 6 συνοδούς βουνού για την ξενάγηση της 26ης Αυγούστου και ως ένδειξη αναγνώρισης για το σημαντικό τους έργο προσφέρει ένα πλήρες φορητό φαρμακείο στο τμήμα της ειδικότητας.

Εδώ μπορείτε να ξεφυλλίσετε το φωτογραφικό άλμπουμ της εκδρομής.
 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Φίλες και φίλοι,
Έλαβα το θάρρος να επικοινωνήσω μαζί σας προκειμένου να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου τόσο για τη δράση της ομάδας σας όσο και για τις πρωτοβουλίες της. Αξιοθαύμαστο δεν είναι μόνο το γεγονός ότι η ομάδα σας αποτελεί μία δυναμική ένωση που πρωτοπορεί, αλλά ότι εφαρμόζει και υλοποιεί κάθε στόχο με απόλυτη οργάνωση και συνέπεια. Σας εύχομαι ολόψυχα καλό κουράγιο και κάθε επιτυχία στις προσπάθειές σας.

Μετά τιμής,
Δ.Ι.Χ.
Ν. Φιλαδέλφεια Αττικής

 
Studentsdesign