Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Δωρεάν σχολικά είδη για 220 παιδιά στην Κατερίνη
12.09.18

Image 

Αρχίζει από σήμερα η παράδοση σχολικών ειδών στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας ενημερώνει τις διευθύνσεις των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Κατερίνης, πως σε περίπτωση που δεν καλυφθούν οι ανάγκες τους με τα σχολικά είδη τα οποία συγκεντρώθηκαν τις τελευταίες ημέρες από τις δράσεις φορέων της πόλης μας, θα μπορούν να απευθύνονται στις Κοινωνικές Δομές του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης, καθημερινά από 18:30 έως 19:30, μέχρι την 21η Σεπτεμβρίου 2018, ακολουθώντας την γνωστή διαδικασία διάθεσης σχολικών ειδών σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη.

Επισυνάπτεται το έγγραφο το οποίο θα  πρέπει να προσκομίζουν οι ωφελούμενοι. Υπενθυμίζεται πως το έγγραφο πρέπει να είναι ανώνυμο, να φέρει μόνο τα στοιχεία επικοινωνίας της Διευθύντριας/του Διευθυντή του Σχολείου και να είναι οπωσδήποτε σφραγισμένο. Εδώ μπορείτε να δείτε ποια σχολικά είδη είναι διαθέσιμα.

Οι δωρητές των φετινών σχολικών ειδών που έχουν διατεθεί στην Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας και καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες 220 μαθητριών και μαθητών είναι:

  • Ελληνική αντιπροσωπεία των «Γιατρών του Κόσμου»
  • KEN Jebsen, δημοσιογραφική ομάδα από το Βερολίνο,
  • Σίσσυ Χατζηχρήστου, οδοντίατρος, Μαργαρίτα Τραβασάρου, εκπαιδευτικός και η Επιτροπή Αλληλεγγύης για την Ελλάδα από το Λουξεμβούργο
  • Constanze Chryssos, εκπαιδευτικός από το Ανόβερο της Γερμανίας
  • Βιβλιοπωλείο από το Ρέθυμνο με μια παρέα φίλων της ομάδας

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας ευχαριστεί θερμά  τους ανθρώπους που της εμπιστεύονται τη διαχείριση των υλικών και εύχεται στην εκπαιδευτική κοινότητα καλή σχολική χρονιά.

Δείτε εδώ το φωτογραφικό άλμπουμ των σχολικών ειδών που είναι έτοιμα για συσκευασία.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Εξεπλάγην θετικά με τη σελίδα σας otoposmou.gr και με την ομάδα δράσης που έχετε οργανώσει, είδα τις δραστηριότητές σας και αξίζουν συγχαρητήρια σε οργανωτές και συμμετέχοντες. Θα προσπαθήσω να κάνω το 1/100 από αυτά που είδα και νομίζω ότι θα είναι μια καλή αρχή.
K.A.

 
Studentsdesign