Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Φέρνεις την παρέα σου, τα κρασιά σου, τις μπύρες σου και εμείς βάζουμε την μουσική!
21.12.18
Image

St.Jordan & Dj Seitan στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου / Καπνικός Σταθμός Κατερίνης - Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου, μετά τις 21:00

Οι Vinyliscs είναι κάτι σαν ένας ζωντανός οργανισμός. Αυτός ο οργανισμός έχει λάβει μια εκπαίδευση και έχει ορίσει τα θέλω του. Ένα σημαντικό κομμάτι της εκπαίδευση του είναι ότι έχει μάθει να ακούει, αλλά και να μοιράζεται.

"The Vinylistics".... είναι το project που δημιουργήσανε οι: Στάθης Ιορδανίδης (St.Jordan) & Νικος Σεϊτανίδης (Dj Seitan)

Μιξάρουνε αγαπημένα τραγούδια αυστηρά με δίσκους βινύλιου, μουσικές από τα 70's-80's-90's,σε ήχους Pop, Disco, Rock & ότι τους κατέβει εκείνη την ώρα στο μυαλό, γιατί πολύ απλά δεν έχουν playlist, παίζουν τελείως freestyle και κουβαλάνε όλη την δισκοθήκη μαζί τους!!

Στο τέλος λοιπόν της χρονιάς, αλλά και στην μέση της χειμερινής σεζόν 2018/19 οι Vinylistics θα φιλοξενηθούν σ’ ένα χώρο που το συναίσθημα του «μοιράζομαι» ξεχυλίζει. Στον «Καπνικό Σταθμό» τα τελευταία χρόνια μεγαλώνει ένας οργανισμός πρότυπο και είμαστε πολύ χαρούμενοι που και εμείς θα μπορέσουμε να συμβάλουμε με τον τρόπο μας στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό.

Την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου και αφού κλείσουν οι εκδηλώσεις της ημέρας και οι εθελοντές αποδεσμευτούν, αναλαμβάνουμε με τους δίσκους μας την διασκέδαση.

Φέρνεις την παρέα σου, τα κρασιά σου, τις μπύρες σου και εμείς βάζουμε την μουσική!

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Είμαι τόσο περήφανη για την ομάδα μας! Συγχαρητήρια σε όλους, και πολύ περισσότερο σε όσους πρωτοστατούν σε κάθε δραστηριότητα της ομάδας, σε όσους παραμερίζουν άλλες υποχρεώσεις και αγωνίζονται και διαμαρτύρονται για τα κακώς συμβαίνοντα του νομού μας. Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ σ΄αυτούς που μη αντέχοντας να δέχονται στωικά τις κακοτεχνίες και τις παραλείψεις των πολιτικών ηγετών του τόπου μας δημιούργησαν αυτήν την ομάδα στην Κατερίνη. Θα έχετε πάντα, το ελάχιστο, τη στήριξή μου για κάθε προσπάθεια που εκφράζει την ανησυχία και το ενδιαφέρον σας για θέματα που μας αφορούν όλους.

Με εκτίμηση

Β.Ν.

 
Studentsdesign