Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Αφιέρωμα για το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου στην ΕΡΤ3
27.12.18

Image

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου αδικείται κατάφορα όταν η περιγραφή του περιορίζεται στην ανάδειξή του ως χώρος αναψυχής και διασκέδασης.

Το Χωριό της Φλέμινγκ είναι, κυρίως, ένας χώρος κοινωνικής αντίστασης και παραγωγής κοινωνικού κεφαλαίου ο οποίος αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο την ανάγκη αποφυγής ευτελών προτύπων που τόσο πολύ έχουν αποπροσανατολίσει την κοινωνία μας.

Στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, εδώ και χρόνια τώρα,  μια άρτια οργανωμένη ομάδα πολιτών καλλιεργεί αξίες στις οποίες, δυστυχώς, η ελληνική κοινωνία έχει να επιδείξει μόνο ασθενικές επιδόσεις.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου είναι ένας χώρος καλλιέργειας κοινωνικής συνείδησης και συλλογικής ευθύνης η οποία στις μέρες μας θυσιάζεται στον βωμό της προστασίας μίας νοσηρής αντίληψης περί ατομικότητας.

Αυτό το Χωριό παρουσιάζει η ΕΡΤ3 στην τηλεοπτική της εκπομπή «Αντιδραστήριο» την Παρασκευή 28 και Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2018, στις 7 το βράδυ.

Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου είναι ανοιχτό καθημερινά μέχρι και την 30η Δεκεμβρίου, από τις 17:30 έως τις 22:30 και βρίσκεται στην Οδό Φλέμινγκ, δίπλα στο άνετο πάρκινγκ των Δικαστηρίων της Κατερίνης. Περισσότερες πληροφορίες: www.otoposmou.gr

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Είναι πράγματι η αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων.

Μια ομάδα ανθρώπων με αγάπη και όραμα για τον τόπο τους, την Πιερία, ανέλαβε να διαδραματίσει ενεργό ρόλο στην εξέλιξη του.

Κατάφερε να εμπνεύσει εκατοντάδες συντοπίτες τους και το αποτέλεσμα τους δικαιώνει καθημερινά.

Διοργανωτές και συμμετέχοντες θα έχουν πολλούς λόγους για να αισιοδοξούν για τον τόπο τους και να καμαρώνουν για την καταγωγή τους.

Μπείτε στην ιστοσελίδα τους http://www.otoposmou.gr και θα καταλάβετε προς τι ο έπαινος.

ΕΜΕΙΣ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ;

Λ. Κουβουλίδης

 
Studentsdesign