Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Σήμερα λέμε αντίο στον γέρο χρόνο πετώντας 5 πολύχρωμα αερόστατα
30.12.18
Image

Φίλες και φίλοι

Σήμερα, Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018, είναι η τελευταία ημέρα λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου το οποίο για 5η συνεχόμενη χρονιά προσέφερε μοναδικές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους μέσα σε ένα παραμυθένιο περιβάλλον στην φιλόξενη αυλή του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης.

Σήμερα στις 8:00 το βράδυ θα βγουν από τον παραδοσιακό ξυλόφουρνο τα τελευταία κεράσματα, θα τραγουδήσουμε τα κάλαντα γύρω από τη φωτιά και όλοι μαζί θα στείλουμε στον ουρανό 5  πολύχρωμα αερόστατα (όσα και τα χρόνια λειτουργίας του Χωριού μας) αποχαιρετώντας έτσι τον γέρο χρόνο. Θα συνεχίσουμε με πάρτι στο Αράνι και την Mila Re Band πίνοντας ότι απέμεινε από το ζεστό κρασί του καφενέ της Γιάννας και της Γιολάντας.

Η πρόσκληση αυτή απευθύνεται κυρίως στις εθελόντριες και στους εθελοντές που εργάστηκαν φέτος στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου αλλά και σε όλες και όλους εσάς πού θα θέλατε να περάσετε μαζί μας μία όμορφη βραδιά.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Αγαπητή Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας,

Με μεγάλη καθυστέρηση (για την οποία ζητώ συγγνώμη) θα ήθελα να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου και να σας δώσω συγχαρητήρια για την εξαιρετική ιδέα που υλοποιήσατε δημιουργώντας το Κίνημα χωρίς μεσάζοντες.

Η ιδέα σας όχι μόνο βοήθησε πολύ κόσμο που βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση αλλά κυρίως εξέθεσε τις διαπλεκόμενες σχέσεις μεταξύ κράτους και μεσαζόντων και, το πιο σημαντικό ακόμα, ενέπνευσε ομάδες και συλλογικότητες εντός και εκτός Ελλάδος να δράσουν για το γενικό καλό.

Εύχομαι και ελπίζω να συνεχίσετε το ίδιο δυναμικά και φέτος αλλά και στα χρόνια που θα έρθουν, να προσφέρετε βοήθεια και έμπνευση στους ανθρώπους που μαθαίνουν για την ομάδα σας.

Σας ευχαριστώ θερμά και πάλι για όσα έχετε κάνει.

Φιλικά
Κατερίνα Παπαδημητρακοπούλου|
Αθήνα

 
Studentsdesign