Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Σήμερα λέμε αντίο στον γέρο χρόνο πετώντας 5 πολύχρωμα αερόστατα
30.12.18
Image

Φίλες και φίλοι

Σήμερα, Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018, είναι η τελευταία ημέρα λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου το οποίο για 5η συνεχόμενη χρονιά προσέφερε μοναδικές στιγμές σε μικρούς και μεγάλους μέσα σε ένα παραμυθένιο περιβάλλον στην φιλόξενη αυλή του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης.

Σήμερα στις 8:00 το βράδυ θα βγουν από τον παραδοσιακό ξυλόφουρνο τα τελευταία κεράσματα, θα τραγουδήσουμε τα κάλαντα γύρω από τη φωτιά και όλοι μαζί θα στείλουμε στον ουρανό 5  πολύχρωμα αερόστατα (όσα και τα χρόνια λειτουργίας του Χωριού μας) αποχαιρετώντας έτσι τον γέρο χρόνο. Θα συνεχίσουμε με πάρτι στο Αράνι και την Mila Re Band πίνοντας ότι απέμεινε από το ζεστό κρασί του καφενέ της Γιάννας και της Γιολάντας.

Η πρόσκληση αυτή απευθύνεται κυρίως στις εθελόντριες και στους εθελοντές που εργάστηκαν φέτος στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Κόσμου αλλά και σε όλες και όλους εσάς πού θα θέλατε να περάσετε μαζί μας μία όμορφη βραδιά.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Το παράνομο του Χριστάκη είναι η κορυφή ενός παγόβουνου αυθαιρέτων που επιδιώκουν να δημιουργήσουν τετελεσμένα γεγονότα για προσωπικά οφέλη. Οι  διάσπαρτες αυτές εγκαταστάσεις μελλοντικά θα αλλοιώσουν το αδόμητο σήμερα περιβάλλον και θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για τη γενικότερη νόμιμη δόμηση της περιοχής, αυτό δηλαδή που πολλοί περισσότεροι επιδιώκουν.

Φαίδρα Τ.

 
Studentsdesign