Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
79 Διανομή ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ: Εξαιρετικά Παρθένο Eλαιόλαδο
27.01.19

Image 

Image 

Αγαπητοί συμπολίτες,

Στις 10 Φεβρουαρίου 2019, ημέρα Κυριακή, θα πραγματοποιηθεί η 79η διανομή "Χωρίς Μεσάζοντες" και θα διατεθεί Εξαιρετικά Παρθένο Eλαιόλαδο, οξύτητας 0,45 στην τιμή των 20€ ανά 5λιτρο σε τενεκεδένια συσκευασία.

Η φετινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για τους παραγωγούς. Πέρα από την πολύ μικρή σοδειά, η ποιότητα του λαδιού, ειδικά στην Πελοπόννησο, είναι μέτρια έως κακή και μετά βίας μπορεί να θεωρηθεί «Εξαιρετικά Παρθένο».

Μετά από ενδελεχή έρευνα αγοράς επιλέξαμε φέτος το ελαιοτριβείο του Νταμπώση Ιωάννη & ΣΙΑ Ο.Ε Stalida από την Κουλούρα Ημαθίας.
Το Εξαιρετικά Παρθένο Eλαιόλαδο που θα μας προμηθεύσει, ελέγχθηκε σε χημικό εργαστήριο, πληροί της προϋποθέσεις που θέσαμε και επιπλέον συμφωνήσαμε να είναι από παραγωγούς της Πιερίας και της Ημαθίας. Είναι κορονεΐκης ποικιλίας και η οξύτητα του κάτω από 0.45 γραμμές.

Οι χημικές αναλύσεις, καθώς και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά έχουν παραληφθεί από την συντονιστική επιτροπή και θα πραγματοποιηθεί τυχαία δειγματοληψία κατά τη διάρκεια της διανομής.

Οι παραπάνω έλεγχοι αφορούν ποσότητα 25 τόνων που βρίσκονται στις δεξαμενές του ελαιοτριβείου. Οι φόρμες θα κλείσουν μόλις συμπληρωθεί ο αντίστοιχος αριθμός παραγγελιών.

Σας ευχαριστούμε που στηρίζετε τις αγορές «Χωρίς Μεσάζοντες»

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Τι να πεις και τι να γράψεις. Συγχαρητήρια; Μπράβο; Συνεχίστε το σπουδαίο έργο σας; Ότι και να πεις και να γράψεις για την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας είναι μικρό για να αποτυπώσεις την πραγματικότητα.
Η ΕΟΔνΠ, ο Γκρεγκ Κάλας και ο Πιερικός έγραψαν πλέον την δική τους ιστορία, το δικό τους διήγημα. Και έπεται συνέχεια…

Γιάννης Τσαπουρνιώτης
 
Studentsdesign