Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
12 Χρόνια “Χαρίζω μία μέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος”
25.05.19

Image

Ξεκίνησαν οι εργασίες συντήρησης του παρατηρητηρίου της Πλάκας Λιτοχώρου

Φίλες και φίλοι της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης νομού Πιερίας,  αγαπητοί συμπολίτες,

Πριν από 12 χρόνια, μία μικρή παρέα φίλων, αποφάσισε να δραστηριοποιηθεί στον τομέα προστασίας των δασών μας και έθεσε ως στόχους την ενίσχυση του έργου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση και την δραστηριοποίηση των πολιτών.  Κάπως έτσι γεννήθηκε η αγαπημένη δράση όλων των Πιερίων,  το “Χαρίζω μία μέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος” στο οποίο κάθε χρόνο συμμετέχουν εκατοντάδες οικογένειες.

Image

12 χρόνια μετά,  κάποιοι από τους πιτσιρικάδες της φωτογραφίας,  έχουν αναλάβει ήδη τα ηνία της πρωτοβουλίας και συμμετέχουν πλέον ως συντονίστριες και συντονιστές  συνεχίζοντας με αμείωτο ζήλο να χαρίζουν μία μέρα από το καλοκαίρι τους στο δάσος αλλά και να χτίζουν γέφυρες μεταξύ της χώρας μας και άλλων κρατών τα οποία θαυμάζουν αυτήν την όμορφη δραστηριότητα  των ενεργών πολιτών του τόπου μας.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τη συμμετοχή στο δωδέκατο “Χαρίζω μία μέρα από το καλοκαίρι μου στο δάσος” ενός από τα πιο σύγχρονα σχολεία της Ευρώπης,  του Athene Luxembourg όπως και του Λυκείου της Κάτω Μηλιάς Πιερίας. Τα δύο σχολεία έχουν εντάξει στο μάθημα της περιβαλλοντικής αγωγής την παρουσίαση της δράσης στις μαθήτριες και στους μαθητές τους και μάλιστα πρόσφατα επισκέφτηκαν ένα από τα παρατηρητήρια.

Image 

Όπως κάθε χρόνο,  έτσι και φέτος,  περί τα τέλη του μήνα Ιουνίου θα ξεκινήσουν οι πρώτες βάρδιες και ήδη στο παρατηρητήριο της Πλάκας Λιτοχώρου άρχισαν οι εργασίες συντήρησης τις οποίες για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά έχει αναλάβει η εταιρεία Tsialos A.E. την οποία ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξη της όλα αυτά τα χρόνια.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη. Πράγματι έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά, και είναι τιμή μας να σας έχουμε αρωγούς στην προσπάθειά μας αυτή.

Οι "Γιατροί του Κόσμου"

 
Studentsdesign