Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
«Ήχοι της Μεσογείου»: Διήμερο Φεστιβάλ Μουσικής και Χορού στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης
20.07.19

Image 

Φίλες και φίλοι,

Οι πολίτες της Πιερίας μέσα από κινηματικές και συλλογικές δράσεις όπως και το χαρακτηριστικό παράδειγμα του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης, έχουν αναδείξει το μείζον ζήτημα προστασίας της δημόσιας περιουσίας εξισορροπόντας τις ανάγκες της επωφελούς για το κοινωνικό σύνολο χρήσης αλλά και της αξιοποίησης, η οποία αποτελεί σοβαρή παράμετρο οικονομικής ευρωστίας.

Ο  δημόσιος  αυτός αστικός  χώρος, το ιστορικό «Ινστιτούτο» της οδού Φλέμινγκ,  αποτελεί  μοναδικό δημιούργημα  της  τοπικής κοινωνίας η οποία, χωρίς καμία κρατική βοήθεια, το αναστήλωσε, το διατηρεί σε άριστη κατάσταση και το χρησιμοποιεί προβάλλοντας τις ανάγκες, τους οραματισμούς και εντέλει τον πολιτισμό της.

Φέτος, για πρώτη φορά, ο Καπνικός Σταθμός Κατερίνης, θα φιλοξενήσει πολιτιστικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Ολύμπου. Πρόκειται για ένα εγχείρημα στόχος του οποίου είναι η διεξαγωγή μαζικών εκδηλώσεων μέσα στον αστικό ιστό της πόλης οι οποίες μάλιστα απευθύνονται κυρίως σε νέους ανθρώπους.

Ένα σύγχρονο αστικό πανηγύρι Το Φεστιβάλ Ολύμπου, το Χορόδεντρο και η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας  οργανώνουν από κοινού ένα σύγχρονο αστικό πανηγύρι. Ενα διήμερο αφιερωμένο στη Μεσόγειο εμπνευσμένο από την παράδοση, με σταθμό το σήμερα. Θράκη και Βαλκάνια, Ιταλία και Ισπανία σε ένα παιχνίδι παραδοσιακών και σύγχρονων ήχων. Με παραστάσεις  και εργαστήρια χορού τα οποία θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 29 Ιουλίου και Τρίτη 30 Ιουλίου 2019 στον χώρο του Καπνικού Σταθμού Κατερίνης (Φλέμινγκ 8, Κατερίνη).

Τίτλος του διημέρου «Ήχοι της Μεσογείου»

Πρόγραμμα διημέρου

Δευτέρα 29 Ιουλίου

Εργαστήρι Θρακιώτικου τραγουδιού
Συντονισμός – εμψύχωση Δούκα Κατερίνα (τραγούδι) ......

Εργαστήρι Θρακικών χορών
Συντονισμός – εμψύχωση Πραντσίδης Δήμος (χορός)........

Έναρξη συναυλίας στις 20:00
Αφιέρωμα στα Βαλκάνια και στη Θράκη

  • dRom
  • Εβρίτικη Ζυγιά & Κατερίνα Δούκα

Τρίτη 30 Ιουλίου

Εργαστήρι χορού

Tarantella
Συντονισμός – εμψύχωση : Encardia

Flamenco
Συντονισμός – εμψύχωση Τσουκαλά Φλώρα

Έναρξη συναυλίας στις 20:00

Αφιέρωμα στην Ανδαλουσία και στη Νότια Ιταλία

  • Encardia
  • Caja Secreta

Η είσοδος στις συναυλίες θα είναι με εισιτήριο στην τιμή των 8 Ευρώ (Προπώληση, Φοιτητικό, Ανέργων)  15 Ευρώ διημέρου και 10 Ευρώ στο ταμείο του χώρου διεξαγωγής της εκδήλωσης.
Περισσότερες πληροφορίες για το Χορόδεντρο στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο  https://www.facebook.com/horodentro/

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Τέλος με βαθιά συγκίνηση θέλω να σας ευχαριστήσω όλους θερμά για όλα αυτά που έζησα και ένοιωσα μαζί σας και που μου δώσατε την ευκαιρία να βρεθώ ανάμεσα σε πραγματικούς ανθρώπους που δίνουν καθημερινά την ψυχή τους για να γίνει ο τόπος μας καλύτερος.Είμαι πάντα στη διάθεσή σας.Σας ευχαριστώ πολύ που είδα κοντά σας πως υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν απλόχερα την αγάπη τους για ένα χαμόγελο!
Θεσ/νίκη
Μαίρη Κ.
 
Studentsdesign