Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Εκτακτη συνάντηση της συντονιστικής επιτροπής του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Κόσμου
06.09.19

Image

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019 ώρα 8:00 το βράδυ στον Καπνικό Σταθμό, στην οδό Φλέμινγκ 8

Φίλες και φίλοι,

Αποτελεί ειλημμένη απόφαση του δημάρχου Κατερίνης κ. Κώστα Κουκοδήμου,  φέτος, να μη  λειτουργήσει το “Πάρκο των Χρωμάτων”. Όπως καταλαβαίνετε η απόφαση αυτή επηρεάζει άμεσα τους σχεδιασμούς της ομάδας μας σχετικά με τη λειτουργία του φετινού “Χριστουγεννιάτικου Χωριού του κόσμου” αφού το χωριό της Φλέμινγκ θα αποτελεί έναν από τους κύριους χώρους εορταστικών εκδηλώσεων τα φετινά Χριστούγεννα στην πόλη της Κατερίνης.

Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί δύο συναντήσεις με τον κ. Κουκοδήμο  και τους συνεργάτες του με αποτέλεσμα να γνωρίζουμε μερικώς τις προθέσεις της νέας Δημοτικής Αρχής σχετικά με τις εορταστικές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και τον ρόλο που θα διαδραματίσει το “δικό” μας χωριό.

Πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι ο Καπνικός Σταθμός να αποτελέσει έναν από τους βασικούς χώρους αναψυχής τη φετινή χρονιά όπως επίσης να ενισχυθεί η λειτουργία του Χωριού της Φλέμινγκ από όλες τις υπηρεσίες του Δήμου Κατερίνης.

Οπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς,  πρόκειται για ένα νέο εγχείρημα και μια πολύ μεγάλη ευθύνη. Για τον λόγο αυτό η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας καλεί τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής του Χριστουγεννιάτικου Χωριού, αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη, να συμμετέχει στην πρώτη συνάντηση στην οποία θα  συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες της επικείμενης συνεργασίας με τον Δήμο Κατερίνης.

Η συνάντηση είναι ανοιχτή προς όλους τους πολίτες και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019 ώρα 8:00 το βράδυ στον Καπνικό Σταθμό, στην οδό Φλέμινγκ 8.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Aν και δεν ξέρω πως βρήκατε τη διεύθυνσή μου, σας ευχαριστώ που με κάνετε κοινωνό στα μειλ σας τα οποία θίγουν πάντα σημαντικά ζητήματα με πολύ εμπεριστατωμένο τρόπο και - αποφεύγοντας την "πολεμική φανφαρολογία" και τη συναφη συνομοσιολογία - καταδεικνύουν το δίκαιο των θέσεών σας.

Σας προτείνω να συμπεριλάβετε στους αποδέκτες των μηνυμάτων σας και τους φίλους τους οποίους αντιγράφω στο παρόν και τους οποίους μπορεί να ενδιαφέρουν αυτά για τα οποία προσπαθείτε.

Με όλες μου τις ευχές για το 2010

B.X.

 
Studentsdesign