Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Χωρίς Μεσάζοντες: Ρεκόρ παραγγελιών στην Κατερίνη!
05.12.19

Image 

Μέσα σε τρία 24ωρα 850 οικογένειες παρήγγειλαν 16 τόνους εσπεριδοειδή.

Την προηγούμενη Κυριακή ανακοινώθηκε από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας “Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ” η 82η διανομή “Χωρίς Μεσάοντες” στην οποία θα διατεθούν Μανταρίνια και Λεμόνια Αργολίδας σε τιμές τουλάχιστον 50% χαμηλότερες από αυτές των Σούπερ Μάρκετ. Τρία 24ώρα αργότερα έχουν εξαντληθεί όλες οι διαθέσιμες ποσότητες με αποτέλεσμα να κλείσουν οι φόρμες παραγγελιών.

850 οικογένειες έχουν παραγγείλει συνολικά 16 τόνους εσπεριδοειδών και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019, από τις 8 το πρωί, στο πάρκινγκ των δικαστηρίων της Κατερίνης, στην οδό Φλέμινγκ, δηλαδή στον χώρο όπου πριν 7 χρόνια ξεκίνησε το κίνημα “Χωρίς Μεσάζοντες”, θα πραγματοποιηθεί η παράδοση των προϊόντων στους καταναλωτές.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας καλεί όλους τους πολίτες να τηρήσουν πιστά την ώρα παραλαβής που τους έχει υποδειχθεί από το σύστημα παραγγελιών.

Το κίνημα “Χωρίς Μεσάζοντες” κυνηγήθηκε λυσσαλέα τα τελευταία χρόνια με αποτέλεσμα να συρρικνωθεί σε μεγάλο βαθμό. Όμως χάρη στον συστηματικό προγραμματισμό, την αποφυγή λαθών του παρελθόντος και σε συνδυασμό με την επιμονή και την αγωνιστικότητα ανεξάρτητων πρωτοβουλιών σε Βόλο, Λαμία, Κέρκυρα, Λάρισα, Βέροια και Κατερίνη, συνεχίζει να υφίσταται και να προσφέρει σημαντική οικονομική ανάσα σε παραγωγούς και καταναλωτές.

Στηρίζοντας τις αγορές “Χωρίς Μεσάζοντες”:

  • Στηρίζουμε τα ελληνικά προϊόντα και τους Έλληνες παραγωγούς.
  • Ενισχύουμε την τοπική οικονομία!
  • Καταπολεμάμε την αισχροκέρδεια!  
  • Ενισχύουμε τον κοινωνικό ιστό της πόλης!
 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Είπα, λοιπόν, να κοιτάξω μήπως έχετε ιστοσελίδα και φυσικά σας βρήκα.
Από τα λίγα που έχω δει μέχρι στιγμής, οφείλω να ομολογήσω ότι έχω μείνει άφωνη, αλλά και πολύ εντυπωσιασμένη από τις δράσεις και πρωτοβουλίες σας και γι’αυτό ένιωσα την ανάγκη να σας συγχαρώ όλους.
Δέσποινα  Δ., Χαλκιδική
 
Studentsdesign