Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Αποτελέσματα βιοχημικών εξετάσεων του ελαιολάδου: Οξύτητα 0,25!
08.02.20

Image 

Αγαπητοί συμπολίτες,

Η παρούσα επιστολή απευθύνεται κυρίως στις 925 οικογένειες που έχουν προμηθευτεί εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο στις 2 Φεβρουαρίου 2020 κατά τη διάρκεια της 83ης της διανομής “Χωρίς Μεσάζοντες” που οργανώθηκε από την Εθελοντική Ομάδα Δράσης νομού Πιερίας “Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ”.

Κατά τη διάρκεια της διανομής οι υπεύθυνοι της οργάνωσης έλαβαν τυχαίο δείγμα, παρουσία των καταναλωτών, το οποίο στάλθηκε σε βιοχημικό εργαστήριο της Θεσσαλονίκης και την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020 παραλήφθηκαν τα αποτελέσματα σύμφωνα με τα οποία το ελαιόλαδο είναι άριστης ποιότητας και μάλιστα οι τιμές των βιοχημικών εξετάσεων είναι ακόμη καλύτερες από αυτές που είχαν ανακοινωθεί στην ιστοσελίδα της ομάδας.

Τα αποτελέσματα αναλυτικά:

Image  

Για μεγέθυνση, κάνετε κλικ στην εικόνα.
Πηγή: AGROLAB RDS Εργαστήριο Λιπών & Ελαίων, Θεσσαλονίκη
Κωδικός δείγματος: 2020-6333
Αριθμός Πιστοποιητικού: 12-437/05.02.2020/GR

Για να γίνει κατανοητό το οικονομικό όφελος των καταναλωτών που προμηθεύτηκαν αυτό το άριστο προϊόνμ αρκεί κανείς να ρίξει μία ματιά στις τιμές παρόμοιας ποιότητας ελαιολάδου πού συνήθως εξάγεται στο εξωτερικό. Οι τιμές ελαιολάδου με τα ίδια χαρακτηριστικά, όπως αυτό της 83ης διανομής στην Κατερίνη, πωλείται μεταξύ 43 και 54 ευρώ το λίτρο! Αυτή την τεράστια διαφορά την καρπώθηκαν παραγωγοί και καταναλωτές διότι απλά, κατάφεραν να συνεννοηθούν μεταξύ τους!

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Είμαστε σίγουροι πως ήδη το απολαμβάνετε όπως και εμείς.

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Αγαπητοί φίλοι,
Είμαι πολύ περήφανη και χαρούμενη που σήμερα μετά τα τραγικά χθεσινά γεγονότα «ανακάλυψα» το site σας και βλέπω ότι υπάρχει και μία άλλη Ελλάδα που αποτελείται από ανθρώπους σαν και εσάς που αγαπάνε τον τόπο τους και παλεύουν για αυτόν.
Ο Θεός να σας δίνει πάντα δύναμη και κουράγιο.
Με εκτίμηση,
Τ.Ρ.
 
Studentsdesign