Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Πεταμένος φανοστάτης (25ης Μαρτίου)
21.09.09

Image 

Φίλες κια φίλοι του "Νοιάζομαι" (21.09.2009, 11:54)

Στέλνω αυτές τις 2 φωτογραφίες απο το roundabout (κυκλικό κόμβο) που έγινε στην 25η Μαρτίου (στο παλαιό κτηνιατρείο) πρό τριμήνου.

Τα αρμόδια συνεργεία έβγαλαν τον φανοστάτη για να εκτελέσουν τις εργασίες τους (οι οποίες έγιναν εξαιρετικά) αλλά ο συγκεκριμμένος φανοστάτης παρέμεινε πεταμένος. Τέτοια περιστατικά που αφορούν πεταμένα υλικά είναι σύνηθες φαινόμενο (σωλήνες αποχέτευσης, άσφαλτος, χαλίκι κ.α.). Επειδή ζούμε στην χώρα των πολλών αρμοδίων και συναρμοδίων αλλά πάντοτε του κανενός υπευθύνου, σας παρακαλώ αναδείξτε το θέμα.

Image 

Είναι κρίμα να μην υπολογίζονται υλικά τα οποία ανήκουν σε όλους μας. Εάν αυτό το καταλάβουμε τότε θα ζητούμε να κλείνουνε τα φώτα όταν είναι 12 η ώρα το μεσημέρι, την θέρμανση  όταν έξω έχει 22 Co σε δημόσιες υπρεσίες και οργανισμούς κ.α.π.

Επιτέλους να άρχίσουμε να σκεφτόμαστε το κοινωνικό σύνολο, την πόλη μας και το κράτος μας. Αυτός είναι πολιτισμός.

Με εκτίμηση
Κωνσταντίνος Κορομπίλης

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Τέλος με βαθιά συγκίνηση θέλω να σας ευχαριστήσω όλους θερμά για όλα αυτά που έζησα και ένοιωσα μαζί σας και που μου δώσατε την ευκαιρία να βρεθώ ανάμεσα σε πραγματικούς ανθρώπους που δίνουν καθημερινά την ψυχή τους για να γίνει ο τόπος μας καλύτερος.Είμαι πάντα στη διάθεσή σας.Σας ευχαριστώ πολύ που είδα κοντά σας πως υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν απλόχερα την αγάπη τους για ένα χαμόγελο!
Θεσ/νίκη
Μαίρη Κ.
 
Studentsdesign