Studentsdesign  
Studentsdesign  
Studentsdesign Studentsdesign Studentsdesign
Studentsdesign

Μας εκφράζουν

Advertisement
Template
Πεταμένος φανοστάτης (25ης Μαρτίου)
21.09.09

Image 

Φίλες κια φίλοι του "Νοιάζομαι" (21.09.2009, 11:54)

Στέλνω αυτές τις 2 φωτογραφίες απο το roundabout (κυκλικό κόμβο) που έγινε στην 25η Μαρτίου (στο παλαιό κτηνιατρείο) πρό τριμήνου.

Τα αρμόδια συνεργεία έβγαλαν τον φανοστάτη για να εκτελέσουν τις εργασίες τους (οι οποίες έγιναν εξαιρετικά) αλλά ο συγκεκριμμένος φανοστάτης παρέμεινε πεταμένος. Τέτοια περιστατικά που αφορούν πεταμένα υλικά είναι σύνηθες φαινόμενο (σωλήνες αποχέτευσης, άσφαλτος, χαλίκι κ.α.). Επειδή ζούμε στην χώρα των πολλών αρμοδίων και συναρμοδίων αλλά πάντοτε του κανενός υπευθύνου, σας παρακαλώ αναδείξτε το θέμα.

Image 

Είναι κρίμα να μην υπολογίζονται υλικά τα οποία ανήκουν σε όλους μας. Εάν αυτό το καταλάβουμε τότε θα ζητούμε να κλείνουνε τα φώτα όταν είναι 12 η ώρα το μεσημέρι, την θέρμανση  όταν έξω έχει 22 Co σε δημόσιες υπρεσίες και οργανισμούς κ.α.π.

Επιτέλους να άρχίσουμε να σκεφτόμαστε το κοινωνικό σύνολο, την πόλη μας και το κράτος μας. Αυτός είναι πολιτισμός.

Με εκτίμηση
Κωνσταντίνος Κορομπίλης

 
Template
Template Template Template

Με δυο λόγια

Αγαπητή Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας,

Με μεγάλη καθυστέρηση (για την οποία ζητώ συγγνώμη) θα ήθελα να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου και να σας δώσω συγχαρητήρια για την εξαιρετική ιδέα που υλοποιήσατε δημιουργώντας το Κίνημα χωρίς μεσάζοντες.

Η ιδέα σας όχι μόνο βοήθησε πολύ κόσμο που βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση αλλά κυρίως εξέθεσε τις διαπλεκόμενες σχέσεις μεταξύ κράτους και μεσαζόντων και, το πιο σημαντικό ακόμα, ενέπνευσε ομάδες και συλλογικότητες εντός και εκτός Ελλάδος να δράσουν για το γενικό καλό.

Εύχομαι και ελπίζω να συνεχίσετε το ίδιο δυναμικά και φέτος αλλά και στα χρόνια που θα έρθουν, να προσφέρετε βοήθεια και έμπνευση στους ανθρώπους που μαθαίνουν για την ομάδα σας.

Σας ευχαριστώ θερμά και πάλι για όσα έχετε κάνει.

Φιλικά
Κατερίνα Παπαδημητρακοπούλου|
Αθήνα

 
Studentsdesign